Este Anda Adam o persoană geloasă? Cum vede artista prieteniile altor femei cu soțul ei. „Nu are cum să aibă prietene. Sunt foarte posesivă.”

Este Anda Adam o persoană geloasă? Cum vede artista prieteniile altor femei cu soțul ei. „Nu are cum să aibă prietene. Sunt foarte posesivă.”
Este Anda Adam o persoană geloasă? Cum vede artista prieteniile altor femei cu soțul ei. „Nu are cum să aibă prietene. Sunt foarte posesivă.”

Anda Adam a vorbit despre gelozie și despre eventuale prietenii pe care le-ar putea avea soțul ei cu alte femei. Artista recunoaște că este foarte posesivă.

Emoțiile sunt la cote maxime pentru Anda Adam, deoarece au mai rămas câteva zile până când artista se va îmbrăca în rochie de mireasă și va spune „Da” și în fața lui Dumnezeu. Aceasta pregătește momentul special de luni bune, iar în urma unor declarații pe care le-a făcut în cadrul unui interviu, acum câteva luni, aceasta a spus că își dorește ca totul să arate impecabil și nu s-a uitat deloc atunci când a venit vorba de bani.

Viitoarea mireasă  a ales totul în cele  mai mici detalii, iar nici evenimentele surpriză nu vor lipsi de la nunta fastuoasă pe care și-o dorește, iar invitații vor fi răsfățați cu cele mai bune preparate. Nunta nu va fi una obișnuită, la cort sau la restaurant, ci într-un club renumit, acolo unde invitații sunt așteptați în număr mare.

Este Anda Adam o persoană geloasă? Ce spune despre eventualele prietenii cu femei

Citește și: Anda Adam se căsătorește! Cum va arata evenimentul cu peste 500 de invitați. „Va fi o nuntă de nebuni, mai pe stil Ibiza.”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Anda Adam și soțul ei
Anda Adam și soțul ei[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Eu nu aveam bani. La fiecare festival luam bani cu împrumut! Anda Adam era bogată, venea aranjată, eu eram prăpădită.” Minodora, dezvăluiri neștiute despre începutul carierei sale muzicale

Invitată în cadrul emisiunii Xtra Night Show, Anda Adam a fost provocată la jocul “Am/N-am”, iar printre toate întrebările la care a fost nevoită să răspund artista, aceasta a atins și subiectul geloziei și dacă ar fi geloasă în momentul în care soțul ei s-ar întâlnit cu prietene. Artista a fost sinceră și a răspuns că nu are cum să aibă prietene, iar dacă ar avea, cu siguranță ar fi.

Nu vede acest tip de ieșiri, fiind normale doar atunci când sunt mai multe cupluri și a recunoscut că este foarte geloasă și posesivă.  „Soțul meu, în primul rând, nu are cum să aibă prietene.

“Am” dacă cumva ar avea prietene. Dar ce e asta eu am prietene și eventual mă duc cu prietenele în oraș să mă văd. Eu nu am prieteni sau nu ies cu băieți.

Ieșim cumva dacă suntem un cuplu, mi se pare cam ciudat. „Eu sunt cu prietenul meu acuma, mănânc o prăjitură și povestesc despre nuntă, dar vin acasă. Dacă ar fi, aș avea gelozii. Eu sunt foarte geloasă, foarte posesivă, sunt Taur și îmi ies cornițele foarte rapid.”, a povestit Anda Adam în cadrul emisiunii. 

Anda Adam
Anda Adam[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Cele mai așteptate filme si seriale noi din 2024

„Eu nu aveam bani. La fiecare festival luam bani cu împrumut! Anda Adam era bogată, venea aranjată, eu eram prăpădită.” Minodora, dezvăluiri neștiute despre începutul carierei sale muzicale

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Răzbunarea unui student din Constanţa. Și-a incendiat profesorul pentru nota primită la examen. Care este starea dascălului

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Julia îl cheamă pe Sebastian în camera roșie! „Îmi place...”. Aflați cum reacționează Roberta în episodul din „Casa iubirii” de sâmbătă, 29 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Românii din vestul țării, în pericol! Medicii trag un semnal de alarmă. Boala care îi pândește, din cauza bacteriei descoperită în aer


Cookies