Este cea mai ciudata metoda de a-ti intalni jumatatea! Uite la ce recurg persoanele singure

Este cea mai ciudata metoda de a-ti intalni jumatatea! Uite la ce recurg persoanele singure
Este cea mai ciudata metoda de a-ti intalni jumatatea! Uite la ce recurg persoanele singure

Esti inca in cautarea partenerului perfect? Poate ar trebui sa incetezi sa il mai cauti cu privirea! Il poti mirosi!

In Londra exista un nou tip de intalniri care permit persoanelor singure sa isi gaseasca jumatatea.  “The Pheromone Parties” cum sunt numite, abordeaza tiparul speed- dating insa se bazeaza pe puterea femeilor de a recunoaste barbatul ideal dupa miros si invers.

In Londra exista un nou tip de intalniri care permit persoanelor singure sa isi gaseasca jumatatea.  “The Pheromone Parties” cum sunt numite,  abordeaza tiparul speed- dating insa se bazeaza pe puterea femeilor de a recunoaste barbatul ideal dupa miros si invers.
Feromonii sunt substante chimice pe care corpul le emana atunci cand transpiram.  Cercetatorii sunt de parere ca feromonii au un rol important in ceea ce priveste atragerea persoanei de sex opus.
Bazandu-se pe aceasta idee “Pheromone Parties” cer  participantilor sa doarma trei nopti la rand cu acelasi tricou. Acesta trebuie sa fie alb si sa fie proaspat spalat in momentul primei purtari.
Apoi tricoul este pus intr-o punga de plastic transparent.
Pe parcursul petrecerii oaspetii pot mirosii in voie tricourile puse la bataie.  In momentul in care vreun miros ti se pare atragator faci cunostinta cu persoana care l-a purtat si incepi o conversatie.
Se pare ca acest mod de a intalni persoane de sex opus este foarte popular. Ce spui? Ai incerca?
Sursa  www.womenshealthmag.com

Feromonii sunt substante chimice pe care corpul le emana atunci cand transpiram.

Cercetatorii sunt de parere ca feromonii au un rol important in ceea ce priveste atragerea persoanei de sex opus.

Bazandu-se pe aceasta idee “Pheromone Parties” cer  participantilor sa doarma trei nopti la rand cu acelasi tricou. Acesta trebuie sa fie alb si sa fie proaspat spalat in momentul primei purtari. Apoi tricoul este pus intr-o punga de plastic transparent.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Pe parcursul petrecerii oaspetii pot mirosii in voie tricourile puse la bataie.

In momentul in care vreun miros ti se pare atragator faci cunostinta cu persoana care l-a purtat si incepi o conversatie.

Se pare ca acest mod de a intalni persoane de sex opus este foarte popular. Ce spui? Ai incerca?

 

Sursa  www.womenshealthmag.com

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Metoda de înțărcare pe care a folosit-o Ileana Sterp pentru fiul ei cel mic, Damir. „Emoțional este foarte greu, am plâns, am suferit în interiorul meu!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies