Este cea mai frumoasa poveste de dragoste! Magda Coman, fotomodelul in scaun cu rotile, s-a casatorit cu un fotograf si il iubeste nebuneste

Este cea mai frumoasa poveste de dragoste! Magda Coman, fotomodelul in scaun cu rotile, s-a casatorit cu un fotograf si il iubeste nebuneste
Este cea mai frumoasa poveste de dragoste! Magda Coman, fotomodelul in scaun cu rotile, s-a casatorit cu un fotograf si il iubeste nebuneste

Este poate cea mai frumoasa poveste de dragoste. Magda Coman, in 2005, era fotomodel si era fericita.

Din nefericire a avut un accident de masina teribil, care a lasat-o paralizata. Dupa o relatie esuata, ea este acum implinita.

Azi, Magda este fericita. Viata i s-a schimbat in bine si ii merge din ce in ce mai bine.

"S-a intamplat. Eu am prezentat in fashion week Milano, iar a fost unul dintre fotografii oficiali ai festivalului. A fost... nu stiu. Ne-am petrecut cateva zile impreuna la Fashion Week.

Era singurul roman de acolo. Ne-am imprietenit in prima faza. El m-a ajutat foarte mult cu tradusul. Este un om bun, care si-a asumat o resposabilitate. Dupa evenimentul de la Milano, el a venit la Bucuresti si a stat doua sapatamani. El m-a intrebat prin curier daca vreau sa fiu sotia lui. Nu mi-a fost teama pentru ca ce am simtit am facut, dintotdeauna! Ceremonia, in Italia, este foarte diferita foarte de Romania.
Dureaza foarte mult ceremonia"
, a spus Magda in platoul Wowbiz.

Ea a mai spus ca nu se gandeste sa faca o surioara fetitei ei. Insa spune ca nu este imposibil.

"Daca voi mai ramane insarcinata, nu voi mai alege sa nasc in Romania. Sunt decisa sa duc lupta mai departe. Nu pot sa-mi uit semenii din Romania care se afla in aceeasi situatie.

M-am gandit de multe ori si imi spun de fiecare data ca poate sunt mai de folos oamenilor asa, in scanul cu rotile", a mai delcarat Magda.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ozcan Deniz, poveste de iubire interzisa cu "Hurrem" din "Suleyman Magnificul"! Se imparte intre sotie si amanta!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies