„Este cea mai mare povară pentru mine!” Veta Biriș a vorbit sincer despre retragerea din muzică!

„Este cea mai mare povară pentru mine!” Veta Biriș a vorbit sincer despre retragerea din muzică!
„Este cea mai mare povară pentru mine!” Veta Biriș a vorbit sincer despre retragerea din muzică!

Veta Biriș, una dintre cele mai remarcabile și iubite figuri din lumea muzicii populare românești, a ales să vorbească sincer despre decizia sa de a se retrage din activitatea muzicală.

Această artistă, care a devenit un reper în folclorul românesc, a dezvăluit motivele care stau în spatele acestei hotărâri și cum a fost influențată de colegii ei de breaslă atunci când au aflat că își contempla retragerea de pe scenă.

Citește și: Cine este Veta Biris. „În biserică nu m-a mai lăsat să intru mireasă!”

Veta Biriș a vorbit sincer despre motivul pentru care s-a retras din muzică

Veta Biriș a reușit să își construiască o carieră remarcabilă și de lungă durată în industria muzicii populare, cucerind inimile publicului cu interpretările sale captivante. Cu toate acestea, într-un interviu recent, a dezvăluit că și-a găsit fericirea într-o viață liniștită, pe care o trăiește în mediul rural, aproape de natură și viața la țară, o trăire în acord cu sănătatea sa.

Deși, din punct de vedere al vârstei, Veta Biriș se simte în plină putere și nu simte semnele timpului, artista în vârstă de 74 de ani a mărturisit că ideea retragerii din industria muzicală

a orbit-o în repetate rânduri. Cu toate acestea, s-a lăsat influențată de sfaturile și părerea colegilor săi de breaslă, care i-au sugerat că poate să mai aștepte înainte de a lua o astfel de hotărâre importantă.

„Nu am băut în viața mea, nu sunt mâncătoare de carne, nu că nu mănânc deloc, însă prefer brânzeturile, legumele. Locuiesc la țară, aer curat. Liniștea mi-o dă familia, cei din jurul meu.

M-am tot gândit la retragere, însă când încerc să mai aduc acest subiect în discuție cu colegii mei, aceștia îmi spun că nu pot face acest lucru, pentru că mai am multe de spus. Adevărul este că vocea nu îmbătrânește și nu te lasă, îmbătrânim noi. Nu simt că am îmbătrânit, simt doar că am acumulat foarte multă oboseală.”, a mărturisit Veta Biriș, pentru spynews.ro. 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Din ce motiv nu mai cântă artista

Veta Biriș a subliniat într-un interviu că preferă să cânte live, în detrimentul interpretării pe negative.

Vedeta a explicat că experiența ei recentă de a cânta pe negative a fost una frustrantă, deoarece tehnica nu a funcționat corect și a avut dificultăți în a se sincroniza cu muzica de fundal.

Artista a subliniat că cântatul pe negative sau pe playback este o povară pentru ea și că îi este rușine să se prezinte astfel în fața publicului.

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

„Eu cânt numai live, nici pe negative, nici pe pozitive. Am încercat în urmă cu două săptămâni și vai de capul meu, am stat cu capul în jos... oamenii cântau, banda nu prea mergea, eu eram cu urechile ciulite să aud... Este cea mai mare povară pentru mine. Dacă ar fi să mă as de cântat acesta ar fi unul din motive, nu aș cânta pe negative și pe nimic.

Mie îmi este rușine să mă uit în ochii oamenilor, mi se pare o păcăleală pentru public. Nu pot merge la o petrecere să fac playback, mi-e rușine de oameni, mi-e rușine că îi prostesc. Copiii îmi spun: mămică, dar nu te gândești câți ani ai, mai lasă-le mămică, mai rar. Însă peste tot unde mă cheamă trebuie să merg.”, a mai spus interpreta de muzică populară, pentru aceeași sursă menționată mai sus.

Citește și: Cine este Alice Dumitrescu, soția lui Horia Brenciu. „,Îi admir viața, cariera, realizările, toate îndeletnicirile pe care le are prin casă!”

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Cine este Veta Biris. „În biserică nu m-a mai lăsat să intru mireasă!”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies