”Este doar un gunoi.” Ramona Olaru, mesaj acid în mediul online pentru bărbații cu un comportament agresiv

”Este doar un gunoi.” Ramona Olaru, mesaj acid în mediul online pentru bărbații cu un comportament agresiv
”Este doar un gunoi.” Ramona Olaru, mesaj acid în mediul online pentru bărbații cu un comportament agresiv

Ramona Olaru a transmis un mesaj tranșant pe rețelele de socializare, care vizează bărbații cu un comportament nepotrivit.

Ramona Olaru se numără printre cele mai îndrăgite asistente TV de la noi din țară. Vedeta are o carieră de succes în televiziune, reușind chiar să strângă o comunitate numeroasă de fani în mediul online, acolo unde îi tine la curent cu tot ce face în viața de zi cu zi. Recent, Ramona Olaru a distribuit un filmuleț în care atacă bărbații care au un comportament violent la adresa femeilor.

De asemenea, aceasta a făcut o nouă postare pe platformele de socializare, unde a pornit un atac la adresa bărbaților care nu știu să se comporte cu partenerele lor de viață.

Ramona Olaru, mesaj acid în mediul online

Deși a trecut puțin timp de la separarea de fostul ei partener, Cătălin Cazacu, asistenta TV pare că și-a găsit liniștea în brațele cuiva care știe să o aprecieze cu adevărat, toate astea observându-se din postările pe care aceasta le face în mediul online.



Așadar, datorită faptului că a dat dovadă întotdeauna de asumare, Ramona Olaru nu a băgat în seama niciodată gurile rele, indiferent de reacțiile pe care le-a primit de-a lungul timpului. Recent, pe pagina personală de TikTok a acesteia, a apărut un videoclip în care blondina a transmis un mesaj care pare să facă referire la o persoană.

„Un bărbat care jignește, lovește fizic, desconsideră în orice fel o femeie este doar un gunoi”,

a transmis Ramona Olaru, printr-un videoclip, pe pagina sa de TikTok.

Citește și: Cătălin Cazacu, într-o nouă relație?! Cu cine s-a afișat prezentatorul TV, după despărțirea de Ramona Olaru

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Ramona Olaru, mesaj acid în mediul online pentru bărbații cu un comportament agresiv[Sursa foto: Instagram]

Astfel, câțiva dintre admiratorii Ramonei Olaru au reacționat fără să mai stea pe gânduri la postarea acesteia, prin intermediul unor mesaje încurajatoare, în timp ce alții au dorit să știe la cine face referire asistenta TV.

„Bine ai zis”, „Corect!”, „Ai dreptate”, „Este și cu dedicație?”, „Adevărat. Te regăsești în vorbele astea?”, „Dar spune tu, cine este acel bărbat?”, au fost câteva dintre mesajele pe care Ramona Olaru le-a primit la postarea făcută pe pagina de TikTok.

Ramona Olaru a primit numeroase apeluri cu număr ascuns

Cu câteva zile în urmă, Ramona Olaru s-a luptat cu o situație destul de neplăcută, după ce a fost sunată cu număr ascuns de nenumărate ori.

Din această cauză, vedeta a adresat o întrebare ironică în mediul online, după cele întâmplate.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul Dianei Maria. Tânăra ar fi murit din altă cauză, potrivit medicilor legiști- kanald.ro

Citește și: VIDEO ”Dacă mă accepți așa, dacă nu, ciao”. Antoni a răbufnit! Concurentul, la un pas de a pune stop relației cu Rebecca. Ce a făcut bruneta l-a scos complet din minți- stirilekanald.ro

”Mno... 2023. Minte mai avem și noi?”, a fost mesajul transmis de Ramona Olaru pe pagina sa de Instagram, în urmă cu câteva zile.

Citește și: „Suntem cuprinși de focul dragostei.” Ce a postat Ramona Olaru pe rețelele de socializare, după ce s-a separat de Cătălin Cazacu

Ramona Olaru, mesaj acid în mediul online pentru bărbații cu un comportament agresiv[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

„Suntem cuprinși de focul dragostei.” Ce a postat Ramona Olaru pe rețelele de socializare, după ce s-a separat de Cătălin Cazacu

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Incident neașteptat la Beach, Please! 2024: "Dați-ne niște apă că leșină". Ce s-a întâmplat în timpul prestației lui Petre Ștefan

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta, de la ora 23:00, la Kanal D

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies