„Este foarte dificil.” Cea mai bogată româncă din lume, despre viața sa. Femeia duce o viață luxoasă

„Este foarte dificil.” Cea mai bogată româncă din lume, despre viața sa. Femeia duce o viață luxoasă
„Este foarte dificil.” Cea mai bogată româncă din lume, despre viața sa. Femeia duce o viață luxoasă

Românca a renunțat la o carieră de succes în ceea ce privește modelingul, iar după ce a luat acea decizie duce o viață de-a dreptul luxoasă și foarte diferită.

Ea a decis să ia totul de la zero, după ce a ieșit din lumea modei și să își înceapă o nouă viață, la care alții doar visează, în India.

Citește și: „Vom vedea foarte mulți oameni excluși.” Numerologul Romeo Popescu, despre ce ne așteaptă în 2023

Cea mai bogată româncă din lume

Fosta Miss România, Anca Verma, are o viață ca în povești și este o femeie cu un succes uriaș.

Ea este intitulată ca fiind cea mai bogată româncă din lume.

În trecut, Anca Verma a avut o carieră în lumea modelingului în Europa, iar după ce a renunțat la aceasta a decis să se angajeze la o companie de telefonie mobilă, unde, ulterior, a reușit să ocupe postul de directorul general adjunct al operațiunilor pentru București.

În timp ce călătorea peste hotare și-a întâlnit și sufletul pereche, pe indianul Abhishek, un bărbat foarte bogat, care și-a obținut averea datorită vânzărilor de armament.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

În momentul actual, fostul model este președintele Olialia World, o companie devenită lider pe piața indiană a bunurilor de larg consum.

Cei doi se pot bucura din plin de tot ce le-a oferit viața, pe lângă faptul că atunci când vine vorba despre viața profesională, nimic nu le lipsește, împreună au și o fetiță alături de care locuiesc într-un palat luxos, iar mobila din interior este poleită cu aur.

Această familie este protejată non-stop de către o firmă de pază, iar conform unor filmulețe care s-au vehiculat pe rețelele de socializare, paznicii ar fi înarmați.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Anca Verma nu vrea să renunțe la cetățenia română

Anca Verma a mărturisit, în urmă cu mai mult timp, că familia ei se încadrează în patrimonial cultural al oamenilor cu bani din India, dar chiar și așa, românca nu își dorește să renunțe la cetățenia română.

„În multe ocazii am primit oferte de a intra în politica din India, dar am refuzat, deoarece nu vreau să renunț la cetățenia română.

Suntem o parte din patrimoniul cultural bogat al familiilor din India, unde am devenit o figură bine cunoscută în India socială, în politică și în cercurile de afaceri. Este foarte dificil de a merge oriunde în India, fără a fi recunoscută. Viața în India este de lux. Aici avem aproape 103 de persoane care lucrează la noi în casă pentru a avea grijă de nevoile noastre de zi cu zi.
Oamenii din India iubesc și adoră familia mea",
a spus Anca, într-un interviu.

Citește și: Cine este Sofia Vicoveanca. „În sfârșit... până la urmă, a fost al meu!”



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

“Nu dau prea multe detalii.” Georgiana Lobonț, plecată într-o nouă călătorie alături de soțul ei! Ce au găsit la cabana unde sunt cazați

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies