Află din rândurile următoare care este rețeta de salată de ton cu anchois a Gabrielei Cristea.
Gabriela Cristea este o gospodină foarte iscusită, care împarte adesea cu urmăritorii săi din mediul online diverse rețete ale preparatelor pe care le gătește. De data aceasta, întoarcă din vacanță, vedeta a venit cu câteva kilograme în plus, iar de aceea a intrat direct la dietă.
„ Pentru că de fiecare dată când ne întoarcem dintr-o vacanță, ne întoarcem cu câteva kilograme în plus, de a doua zi m-am apucat deja de cura de slăbire. De fiecare dată eu îmi încep cura de slăbire cu o salată de ton .”, a spus Gabriela Cristea în mediul online.
Rețeta de salată de ton cu anchois
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Ingrediente
Potrivit informațiilor oferite de Gabriela Cristea, pentru a prepara această rețetă avem nevoie de următoarele ingrediente:
- mix de salată;
- măsline
- o ridiche;
- un castravete;
- un ardei;
- două fire de ceapă verde;
- o cutie de porumb;
- o conservă de ton;
- zeama de la o jumătate de lămâie;
- sare;
- ulei;
- 2-3 fâșii de anchois.
„ Este o salată plină de vitamine, care te revitalizează. Dacă nu ai kilograme de slăbit, poți să adaugi la salata asta și două grisine pentru a-ți ține de foame. Este foarte gustoasă, este aromată și extrem de sănătoasă. Nu cred că are mai mult de 250 de calorii, așa că este tocmai bună pentru slăbit .”, a precizat Gabriela Cristea.
Mod de preparare
Gabriela Cristea a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei. Procesul este unul extrem de simplu, iar, potrivit spuselor sale, rezultatul este unul de-a dreptul delicios.
Conform informațiilor oferite de vedetă, primul pas pe care trebuie să-l parcurgem în procesul de preparare al rețetei este să spălăm bine toate legumele. Ulterior, într-un bol punem mixul de salată, peste care adăugăm 2 linguri de măsline, ridichea, ardeiul, ceapa și castravetele. Ulterior, amestecăm bine și mai adăugăm porumbul și zeama de la lămâie. După ce am mai amestecat, adăugăm și tonul și asezonăm rețeta cu sare și ulei de măsline. La final, adăugăm și câteva felii de anchois. Poftă bună!