Este gravidă pentru a treia oară: „Sunt recunoscătoare să fiu gravidă iar, mai ales la vârsta pe care o am...”

Milla Jovovich și Paul W. S. Anderson vor deveni părinți, din nou
Milla Jovovich și Paul W. S. Anderson vor deveni părinți, din nou

Frumoasa actriță de origine ucraineană, Milla Jovovich, este gravidă pentru a treia oară! Aceasta le-a împărtășit fanilor săi fericirea incomensurabilă pe care o resimte, în cadrul unei postări pe Instagram.

Milla Jovovich formeaă un cuplu cu regizorul englez Paul William Scott Anderson din anul 2009, împreună cu care are doi copii, iar acum, la vârsta de 44 de ani, este gravidă pentru a treia oară. Aceasta a anunțat pe Instagram că urmează să își întâlnească minunea foarte curând. Mai mult decât atât, vestea de la finalul săptmânii trecute a șocat internauții, dată fiind deschiderea pe care frumoasa actriță o are față de fanii săi.

Milla Jovovich și Paul W. S. Anderson vor deveni părinți, din nou
Milla Jovovich și Paul W. S. Anderson vor deveni părinți, din nou

Citeste si: Augustin Viziru, eliminat de la Survivor România! Faimosul a anunțat că se căsătorește și va deveni tată

Instagram-ul- jurnalul Millei. Aceasta oferit o declarație de-a dreptul emoționantă

Atașat pozei pe care Milla Jovovich a postat-o cu Paul S. W. Anderson, se află un comentariu în care aceasta povestește ce înseamnă să fii mamă și cum se simte să aducă pe lume o viață, pentru a treia oară.

„ Pentru toți cei care nu mă cunosc, sunt pe care să am al treilea copil și sunt ATÂT DE RECUNOSCĂTOARE să fiu gravidă din nou, mai ales la vârsta mea. Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântările sale, dar Doamne, nu sunt pregătită pentru acest copil! Încă două săptămâni până acest bebeluș va veni pe lume și, ca orice mamă din istorie care a născut, pot să vă spun că ultima lună este atât de grea!” a relatat frumoasa brunetă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Milla Jovovich și Paul W. S. Anderson vor deveni părinți, din nou
Milla Jovovich și Paul W. S. Anderson vor deveni părinți, din nou

Mai mult decât atât, aceasta s-a consolat cu ideea că toate femeile au avut și momente mai puțin plăcute de-a lungul sarcinilor și le-a încurajat pe toate femeile care aspiră la a deveni mame: „Serios, trebuie să rezonez cu câteva mame! Gleznele mele se umfșă, mă doare spatele, mă dor șoldurile și mai mult ecât atât, mă duc la baie odată la 15 minute.

Somn? Uită de așa ceva! Și e destul de enervant pentru că dacă acest bebe va fi la fel de vocal ca ultimul nostru copil, nu ne vom închide ochii pentru următorii câțiva ani! Sincer, abia aștept pentru că atâta timp cât mă voi putea încălța din nou cu șosete fără să devin roșie de la efort, sunt fericită. Să știți că eu nu am multe rochii pentru gravide, așa că de asta o port atât de mult pe aceeași, dar hai că putem orice! Mai sunt doar două săptămâni!, împărtășește Milla cu fanii săi.

Milla Jovovich și Paul W. S. Anderson vor deveni părinți, din nou
Milla Jovovich și Paul W. S. Anderson vor deveni părinți, din nou

Citeste si: Adina, fetița cu chip de înger de la Glina, a primit cadoul care îi va schimba viața! Ce surpriză i-a pregătit Cătălin Botezatu?

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Viața Millei nu a fost deloc una roz! A fugit de regimul totalitar și și-a împlinit faimosul „vis american”

Milla Jovovich s-a născut în Ucraina, dar alături de familia sa, s-a mutat întâi la Londra, iar apoi în Los Angeles, California. După o copilărie în care a fost batjocorită de colegii săi datorită originii (U.R.S.S), aceasta și-a început cariera de model la doar unsprezece ani. A prezentat pentru case celebre de modă și a devenit imaginea unora dintre ele, fapt ce a propulsat-o rapid în topul celor mai căutate modele.

Citeste si: Secretul frumoasei Hilal Altinbilek! Vezi care este marea ei pasiune!

Atitudinea colegilor săi a ambiționat-o

După atitudinea ostilă pe care oamenii au afișat-o în fața actriței, aceasta s-a ambiționat și a învățat limba engleză în doar trei luni! Aceasta a devenit celebră ca actriță, prin rolul lui Alice, jucat în seria „Resident Evil”.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Augustin Viziru, eliminat de la Survivor România! Faimosul a anunțat că se căsătorește și va deveni tată

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies