Este important sa investesti in genti de calitate? Uite cum alegi cele mai potrivite accesorii

Este important sa investesti in genti de calitate? Uite cum alegi cele mai potrivite accesorii
Este important sa investesti in genti de calitate? Uite cum alegi cele mai potrivite accesorii

Chiar daca hainele tale nu sunt create de designeri celebri, daca porti accesorii potrivite, tinuta ta va parea pretioasa. Iata cum alegi una de calitate!

Seteaza-ti un obiectiv. O investitie buna este cu atat mai imbucuratoare cu cat simti ca o meriti cu prisosinta. Seteaza-ti un obiectiv iar cand il indeplinesti recompensa vine cu achzitionarea unei genti de calitate. Astfel nu vei simti ca dai prea multi bani pe un accesoriu.

Renunta la reduceri. Toata lumea adora reducerile. Este foarte usor sa te convingi  ca iti place o geanta dupa ce ii vezi eticheta de pret irezistibila.

Inainte de a fugi sa o cumperi gandeste-te daca ai achizitiona-o la pret intreg sau te-ai indragostit de fapt de discount. Pana la urma ce e mai bine, sa ai 10 genti pe care le porti foarte rar sau o geanta clasica pe care sa o porti mereu?

Culoarea este esentiala. Daca este prima ta geanta in care investesti o suma mai mare, alege o nuanta neutra.

Geanta trebuie sa fie versatila. Opteaza pentru negru, bej, gri sau leopard print.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Investitie sigura. Daca iti cumperi o geanta de designer, trebuie sa stii ca valoarea acesteia nu scade niciodata. Daca te plictisesti de ea, poti sa o vinzi si sa iti cumperi alta.

Dupa buget. Pentru unele persoane investitia se ridica la 300 de euro pentru altele la mii de euro daca deja vorbim de branduri ca Prada sau Chanel. Daca tu de obicei cheltui mai putin de 50 de euro pe o geanta, o piesa de 200 de euro poate fi considerate o investitie. Poti de asemenea sa alegi o geanta de designer folosita, sunt atatea site-uri care comercializeaza genti vintage la preturi mai reduse.

Tine minte ca indiferent de cat de mult iti doresti o piesa de calitate, daca intrii in datorii pentru a o cumpara, nu merita! Limiteaza-te la bugetul tau.

Sursa www.hellofashionblog.com



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies