„Este inconștiență totală.” Ramona Dumitrescu dă de pământ cu Ana Morodan, după incidentul din trafic. Prezentatoarea de radio i-a pus la colț și pe influencerii care o apără: „Mi se pare incredibil”

„Este inconștiență totală.” Ramona Dumitrescu dă de pământ cu Ana Morodan, după incidentul din trafic. Prezentatoarea de radio i-a pus la colț și pe influencerii care o apără: „Mi se pare incredibil”
„Este inconștiență totală.” Ramona Dumitrescu dă de pământ cu Ana Morodan, după incidentul din trafic. Prezentatoarea de radio i-a pus la colț și pe influencerii care o apără: „Mi se pare incredibil”

În ultimele zile, Ana Morodan a fost pe primele pagini ale tabloidelor și a fost un subiect abordat de foarte multe persoane.

Blondina a fost prinsă conducând într-o stare nu tocmai bună, deoarece se afla sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise, de două ori în aceeași zi. Din acest motiv a primit două dosare penale, iar timp de 24 de ore a fost reținută de către oamenii legii.

Citește și: Cine este Tania Budi. „Eu nu vorbesc niciodată despre viața personală”

Ana Morodan, aspru criticată de Ramona Dumitrescu

După ce au avut loc nefericitele evenimente, unii oameni din mediul online au fost de partea blondinei, iar alții au avut reacții destul de dure la adresa ei.

În categoria oamenilor care au reacționat dur se încadrează și prezentatoarea de radio Ramona Dumitrescu, care nu a putut să nu își spună punctul de vedere despre cele întâmplate.

Prezentatoarea de radio s-a arătat îngrozită de evenimentele care au avut loc și cu puțină înțelegere a mărturisit că poate trece peste medicamentele despre care vorbea Ana Morodan, deoarece ele ar fi fost motivul care ar fi rezultat că a consumat substanțe interzise.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Cu toate acestea, nu poate fi de acord cu faptul că blondina s-a urcat beată la volan de două ori în aceeași zi.

Ramona Dumitrescu consideră că este o persoană destul de empatică, dar în cazul blondinei nu există așa ceva, deoarece exista riscul ca viața cuiva să fie pusă în pericol. Cu toate că nu s-a întâmplat acest lucru, nu poate fi trecut cu vederea atât de ușor.

„Băi, am niște nervi, gen, nu caut clout pe tema asta… Dar mi se pare ireal ceea ce se întâmplă! Vorbesc, bineînțeles, despre incidentul cu a noastră contesă digitală, în care femeia s-a urcat de două ori beată la volan.

Ok, să zicem că are prezumția de nevinovăție pentru faza cu drogurile, pentru că a spus că ea e pe niște medicamente date de către un medic. Dar… faza cu alcoolul? Ce facem cu ea? Asta nu este greșeală, nu poți să spui că ai greșit. Este inconștiență totală. Cât de greu îți era să iei un taxi? Nu înțeleg ce fel de prieteni are dacă au lăsat-o să se urce la volan în starea asta! Mă rog, trecând peste, ce mă enervează este faptul că toate influencerițele vieții au început să-i găsească scuze și o susțin pentru că e nevoie
de empatie. Bro, da e nevoie de empatie, dar nu în cazuri de inconștiență! Cum ați fi fost voi empatici dacă în vreuna din mașinile pe care ea le-a accidentat s-ar fi aflat o persoană dragă vouă? Băi! Putea să se întâmple ceva grav! Sunt niște reacții de la niște oameni pe care îi respectam. Mi se pare incredibil!”,
  a spus Ramona Dumitrescu despre cazul Ana Morodan, pe TikTok.

Ramona Dumitrescu dă de pământ cu Ana Moradan, după incidentul din trafic.
Ramona Dumitrescu dă de pământ cu Ana Moradan, după incidentul din trafic.[Sursa foto: Instagram]

Ramona Dumitrescu s-a luptat cu depresia

Pe lângă aceste aspecte, Ramona Dumitrescu a declarat că și ea a dus o luptă grea cu depresia, iar Ana Morodan nu era un model de urmat pentru cei de pe rețelele de socializare.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Omul de radio consideră că ceea ce spunea și ceea ce făcea Ana Morodan se bătea cap în cap, cu toate că ea credea că îi ajută pe cei care o urmăresc.

„Vezi, domnule, suferă de depresie și nu tot ceea ce se postează în mediul online este adevărat, pentru că oamenii sunt triști. De ce nu spui că ești trist? Eu am suferit de depresie, dar nu am pozat pe net într-o persoană fericită, care are o viață minunată. Ce faci dacă minți poporul cu Instagramul? La fel! Cauzezi depresie în rândul persoanelor care sunt cumva invidioase. Pentru că, na, e un sentiment pe care nu-l poți controla, sunt invidioase pe fericirea ta”,  a mai completat vedeta de radio.

Ramona Dumitrescu dă de pământ cu Ana Moradan, după incidentul din trafic.
Ramona Dumitrescu dă de pământ cu Ana Moradan, după incidentul din trafic.[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ana Morodan, reținută de oamenii legii după ce ar fi fost prinsă sub influența substanțelor interzise și a alcoolului la volan! Vedeta a primit două dosare penale



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

”Zburam dimineața la înmormântare și seara la proiect.” Care sunt dramele neștiute ale Anei Morodan. Vedeta a pierdut cele mai importante persoane din viața ei

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies