”Este înfricoșător pentru bărbați.” Cine este Natasha Crown, femeia cu cel mai mare posterior din lume

”Este înfricoșător pentru bărbați.” Cine este Natasha Crown, femeia cu cel mai mare posterior din lume
”Este înfricoșător pentru bărbați.” Cine este Natasha Crown, femeia cu cel mai mare posterior din lume

Natasha Crown, în vârstă de 27 de ani, o femeie care locuiește în Suedia, a plătit peste 140.000 de dolari pentru a avea cel mai mare posterior din lume.

Natasha Crown își iubește nespus de mult aspectul fizic, însă uneori posteriorul ei poate deveni un impediment în momentul în care aceasta încearcă să își găsească sufletul pereche, deoarece „forma corpului și personalitatea ei îi sperie pe bărbați”. De asemenea, dorința femeii din Suedia de a avea cel mai mare fund din lume a venit tocmai din perioada în care a început să lucreze la sala de sport.

„Am început să lucrez la sala de sport, și apoi am avut ideea de a îmi mări fundul. Călătoria mea a început de acolo. Mai mare este întotdeauna mai bine”, a declarat Natasha, potrivit tabloidului britanic The Sun.

Citește și: ”Cea mai frumoasă femeie din România.” Loredana Groza, apariție de senzație direct de pe plajă! Vedeta a purtat un costum de baie minuscul

Cine este Natasha Crown, femeia cu cel mai mare posterior din lume[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Cine este Natasha Crown, femeia cu cel mai mare posterior din lume

Ulterior, Natasha Crown și-a dat seama că poate deveni faimoasă cu posteriorul ei, astfel că a hotărât să facă tot ce este posibil pentru a ajunge să aibă cel mai mare fund din lume.

Așadar, femeia a avut primul buttlift încă de când avea vârsta de 20 de ani.

„Am cheltuit în jur de 150 de dolari pentru chirurgie. Am avut cinci intervenții, dar urmează să o am pe a șasea în ianuarie”, declarase femeia în 2022.

Citește și: „Este o nebunie să slăbești într-o lună 24 ded kilograme.” Monica Anghel, despre silueta ei

Cine este Natasha Crown, femeia cu cel mai mare posterior din lume[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Desi este extrem de mândră de posteriorul său și de fizicul pe care îl are, Natasha Crown luptă pentru a-și găsi marea iubire.

„Sperăm că voi găsi pe cineva într-o zi. Ultima mea relație a fost acum șapte ani. Sunt destul de mare (corp), așa că cred că oamenii se tem de mine. Este înfricoșător pentru bărbați. Ai personalitatea mea, și apoi ai corpul meu”, a mai spus ea.

Totodată, în luna septembrie a anului 2018, posteriorul femeii avea o circumferință de 210 cm, fiind unul dintre cele mai mari din lume.

De asemenea, Natasha și-a făcut apariția la nenumărate emisiuni, strângând în prezent peste 2 milioane de urmăritori pe platforma de Instagram. Cu toate că a fost numită cea mai periculoasă chirurgie plastică din lume, cunoscutul brazilian Butt Lift este mai practicat și popular ca niciodată. Mai mult decât atât, în fiecare an, o mulțime de oameni care iubesc operațiile de înfrumusețare sunt dispuși să-și riște viața pentru un posterior mai mare și o talie mai subțire, chiar dacă una din 3.000
de proceduri duc la moarte.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

„Este o nebunie să slăbești într-o lună 24 ded kilograme.” Monica Anghel, despre silueta ei

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies