Este Mariana Moculescu împăcată cu ea? Lucrurile pe care le-a făcut în viață și de care este recunoscătoare. “Consider cel mai important lucru pe care l-am făcut pe Pământ.”

Este Mariana Moculescu împăcată cu ea? Lucrurile pe care le-a făcut în viață și de care este recunoscătoare. “Consider cel mai important lucru pe care l-am făcut pe Pământ.”
Este Mariana Moculescu împăcată cu ea? Lucrurile pe care le-a făcut în viață și de care este recunoscătoare. “Consider cel mai important lucru pe care l-am făcut pe Pământ.”

Mariana Moculescu a vorbit despre iertarea și împăcarea cu propria persoană. Lucrurile pe care le consideră importante în viață.

Mariana Moculescu, fosta soție a cunoscutului compozitor Horia Moculescu, a trecut prin multe încercări ale vieții și momente grele care, tot din spusele ei de-a lungul timpului, au reușit să o întărească și să o facă omul care este astăzi. Divorțată de mai bine de 20 de ani de cunoscutul soț, pare că niciodată discuțiile nu au luat sfârșit, iar aceasta a făcut de mai multe ori declarații despre cum a fost viața ei atât în mariaj, cât și în afara lui.

Motivul pentru care Mariana Moculescu este împăcată cu ea

Citește și: Mariana Moculescu, despre momentul de rebeliune din adolescența ei. Prin ce problemă a trecut vedeta? „A spus că nu a văzut în viața ei ochi atât de triști.”

Mariana Moculescu
Mariana Moculescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citește și: Mariana Moculescu, confesiuni despre căsnicia cu Horia Moculescu. Motivul pentru care spune că a fost folosită. „Nu m-a iubit niciodată. Mi-a ascuns soarele din viață.”

Invitată în cadrul emisiunii În Oglindă, realizată de Mihai Ghiță, Mariana Moculescu a vorbit despre lucruri care păreau a fi neștiute până acum și a făcut declarații cutremurătoare despre viața ei care a stat departe de lumina reflectoarelor.

Cu toate acestea, întrebată dacă este împăcată cu ea, vedeta a spus că este mulțumită pentru faptul că îl are pe Dumnezeu alături de ea și că o iubește de fiecare dată. Tot El este cel care a plătit pentru toate greșelile ei, trecute sau viitoare și are o certitudine și o siguranță în puterea divină. Același lucru l-a făcut și fiica ei în momentul în care s-a botezat și speră că Dumnezeu îi va purta de grijă toată viața.
Cel mai important lucru pe care l-a făcut pe pământ, din spusele ei, a fost momentul în care și-a încredințat viața în mâinile Mântuitorului și s-a lăsat de fiecare dată în grija Lui. Se poate declara împăcată cu ea, în ciuda tuturor celor întâmplate, iar toate experiențele din trecutul ei au făcut-o să fie omul de azi. 

“Sunt împăcată pentru că îl am pe Domnul Iisus care știu că mă iubește și m-a pus deoparte.

Sunt împăcată pentru faptul că a plătit el pentru toate greșelile mele trecute, prezente și viitoare. Am această certitudine și am această siguranță. Același lucru a făcut și ea (nr. fiica). S-a botezat și ea și sper că îi va purta Dumnezeu de grijă toată viața ei. Consider cel mai important lucru pe care l-am făcut pe pământ, pe lângă faptul că am născut-o pe ea, faptul că mi-am predat viața în mâinile Mântuitorului.
Eu sunt un copil de Dumnezeu!”,
a spus Mariana Moculescu.

Citește și: Julia îl cheamă pe Sebastian în camera roșie! „Îmi place...”. Aflați cum reacționează Roberta în episodul din „Casa iubirii” de sâmbătă, 29 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Detalii șocante despre măcelul din camera de hotel. Ce s-a întâmplat cu Alexandra: A fost...- stirilekanald.ro

Mariana Moculescu
Mariana Moculescu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Durerea de cap localizată pe partea stângă: ce poate semnala?

Mariana Moculescu, confesiuni despre căsnicia cu Horia Moculescu. Motivul pentru care spune că a fost folosită. „Nu m-a iubit niciodată. Mi-a ascuns soarele din viață.”

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Ce se întâmplă cu pisica care a mers singură la spital să nască? Apelul făcut de medicul veterinar: "A iubit-o o țară întreagă și la final nu a mai vrut-o nimeni"

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Julia îl cheamă pe Sebastian în camera roșie! „Îmi place...”. Aflați cum reacționează Roberta în episodul din „Casa iubirii” de sâmbătă, 29 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Românii din vestul țării, în pericol! Medicii trag un semnal de alarmă. Boala care îi pândește, din cauza bacteriei descoperită în aer


Cookies