Este nunta ta scrisa in stele? Uite ce spun zodiile despre ce rochie vei purta sau unde va avea loc evenimentul

Este nunta ta scrisa in stele? Uite ce spun zodiile despre ce rochie vei purta sau unde va avea loc evenimentul
Este nunta ta scrisa in stele? Uite ce spun zodiile despre ce rochie vei purta sau unde va avea loc evenimentul

Nunta este unul din cele mai frumoase evenimente din viata. Alegerea rochiei, data si locul in care se va desfasura evenimentul trebuie sa se potriveasca personalitatii tale. Uite ce spun zodiile despre nunta ta perfecta!

Berbec

Rochia ta va avea detalii stacojii si vei purta bijuterii cu diamante si ametist. Luna in care este ideal sa te casatoresti este octombrie. Iti doresti o nunta mare si spectaculoasa, plina de suprize pentru invitati. In luna de miere ar trebui sa mergeti in safari in Africa.

Taur

Femilor taur li se potrivesc rochiile de mireasa delicate cu dantela si multe straturi.

Florile nuntii sunt violetele si liliacul. Bijuteriile pe care le vei purta ar trebui sa fie din smarald iar perioada cea mai buna pentru nunta in cazul tau este luna mai. Ceremonia va avea loc intr-o biserica din lemn iar in luna de miere ar trebui sa mergeti intr-o croaziera de lux.

Gemeni

Pe tine te intereseaza confortul asa ca o rochie simpla dar moderna este ceea ce iti doresti.

Bijuteriile pe care le vei purta in ziua nuntii ar trebui sa fie din platina si aquamarin. Alege o perioada calduroasa din an iar petrecerea trebuie sa fie cu muzica buna, cocktailuri si voie buna.

Rac

Cu siguranta tie iti vin cel mai bine rochiile lungi cu trena. Bijuteriile de asemenea trebuie sa fie in ton asa ca alege opalul. Vei avea o nunta traditionala, poate chiar intr-o gradina frumoasa.

Grecia este destinatia perfecta pentru luna de miere.

Leu

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Esti o fire rebela asa ca si rochia ta de mireasa va fi una iesita din comun. Vei purta diamante galbene si probabil vei face nunta intr-o frumoasa zi de iunie. La petrecere vor fi prezenti toti cunoscutii tai si va fi neaparat cea mai galagioasa petrecere!

Fecioara

Fecioarele tind sa se abata putin de la regului de aceea

clasica rochie alba va fi inlocuita de una in nuante de crem. Bijuteriile pe care le vei purta vor avea incrustate pietre de jad. Iti doresti o nunta simpla, cu putini invitati dar vesela si romantica. Luna de miere ti-o vei petrece intr-o locatie exotica.

Balanta

Citesti toate revistele de moda asa ca alegerea rochiei nu va fi o problema. Probabil vei alege o rochie de designer.

Ca si rochia, bijuteriile vor trebui sa exprime eleganta, asa ca safirul ar fi cea mai potrivita piatra. Intreaga nunta va fi planuita in detaliu, nu vor lipsi detaliile rafinate iar luna de miere o vei petrece alaturi de sotul tau in Italia.

Scorpion

De cand esti mica visezi la o rochie alba din matase. Aceasta se va asorta foarte bine cu rubinele pe care le vei purta.

Iti este greu sa alegi data insa cu siguranta va fi luna iulie. Nunta te va reprezenta in totalitate. In luna de miere probabil vei sta mai mult in camera pentru a te bucura de sotul tau!

Sagetator

Esti o fire sportiva asa ca nu iti doresti o rochie pretentioasa. Daca ar fi dupa tine te-ai casatori in blugi si un tricou. Nici bijuteriile nu vor fi opulente, din contra! Nu suporti caldura de aceea vei fixa data nuntii undeva prin luna octombrie iar in luna de miere veti merge undeva la munte.

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Capricorn

Vei avea o rochie maiestuoasa cu accente aurii. Tot aur vei purta si la gat, incrustat cu pietre de onix. Luna august este luna perfecta pentru nunta ta, care va fi cu mult bun gust. Toata lumea se va distra fiindca esti dispusa sa investesti bani si sa aduci sa iti cante o formatie cunoscuta. Luna de miere trebuie sa fie undeva la mare sau la ocean.

Varsator

Extravaganta este cuvantul care te defineste, de aceea si rochia ta va fi uimitoare. Vei purta perle negre si te vei casatori intr-o zi frumoasa de primavara. Un cort special amenajat va fi locul in care se va desfasura petrecerea cu foarte multi invitati.

Pesti

Vei purta o rochie de printesa in ziua nuntii! Rochie de printesa si diamante, ca intr-o poveste. Tot ca o poveste va fi si petrecerea dintr-o seara frumoasa de mai. Trandafiri, poezii si valsuri, cam asa va arata nunta ta!

 

Sursa www.women24.com



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies