„Este o femeie în adevăratul sens al cuvântului.” George de la Casa Iubirii, relație secretă

„Este o femeie în adevăratul sens al cuvântului.” George de la Casa Iubirii, relație secretă
„Este o femeie în adevăratul sens al cuvântului.” George de la Casa Iubirii, relație secretă

George, fostul concurent din emisiunea „Casa Iubirii” a mărturisit că și-a făcut o relație, dar nu vrea să dea prea multe detalii, deoarece nu este nimic oficial.

George nu își dorește să dea prea multe detalii despre noua lui cucerire, dar a spus că este o femeie în adevăratul sens al cuvântului.

Citește și: ,,Am obosit.” Ella de la ,,Puterea Dragostei”, devastată de durere, după decesul mama sale

Geroge de la Casa Iubirii, relație secretă

Relația lui George cu Maria nu a funcționat, cu toate că și-au mai dat o șansă și au plecat împreună în Spania, unde în loc să se sudeze ceva între ei, s-a destrămat.

Fosta concurenta a luat decizia să rămână o perioadă de timp acolo.

Cei doi și-au spus adio definitiv, iar George s-a întors la Cluj, iar Măria făcându-și un nou iubit cu care s-a mutat, conform spuselor lui George.

„Ea s-a mutat cu iubitul ei în ziua în care eu am plecat în România, adică pe 6 noiembrie, a dezvăluit George pentru Culisele Iubirii.

Era de dinainte cu el de când era în Spania. Ea nu mai locuiește de o luna și ceva cu rudele mele din Spania. Pe el îl știu din vedere, m-am întâlnit de câteva ori. Se cunoaște cu familia mea fiind acolo mulți romani. Nu este un membru din familia mea. Pe ea nu o mai urmăresc pe niciun cont de socializare. Mi-au mai trimis oamenii clipul cu iubitul ei.
Nu știu ce gândește ea, probabil că este fericita. Dar m-a amuzat mesajul ei de pe video, dar cred că e fericita”
, a spus George pentru wownews.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

 George de la Casa Iubirii, relație secretă
George de la Casa Iubirii, relație secretă[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Tu vorbești cu toată lumea aici.” Nicoleta și Sorin din Casa Iubirii, replici dure

George nu are încă planuri de Crăciun sau Revelion

George a mărturisit că și el și-a refăcut viață și are pe cineva, însă nu vrea să dea mai multe detalii pentru că încă nimic nu este oficial în legătură cu aceasta.

 „Poate o să vin cu ea la București sau singur. Eu sunt omul care nu își face planuri. Mă gândesc ce voi face, aș vrea să merg la tara la colindat, îmi este dor.

Mergem mai mulți de la oraș. De Revelion, nu știu, poate la o cabana, undeva”, a dezvăluit George.

 George de la Casa Iubirii, relație secretă
George de la Casa Iubirii, relație secretă[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: “Să nu creadă cineva că mă dau mare.” Jador, primele fotografii cu mașina de lux pe care a cumpărat-o! Manelistul a vrut să își împartă fericirea cu fanii



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„Ea are un iubit cu care s-a mutat de când am plecat eu în Spania.” George, bombă pentru Maria, fosta concurentă din Casa Iubirii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies