„Este o zi foarte emoționantă pentru noi” Gina Pistol și Smiley au vorbit despre al doilea copil, chiar în ziua nunții!

„Este o zi foarte emoționantă pentru noi” Gina Pistol și Smiley au vorbit despre al doilea copil, chiar în ziua nunții!
„Este o zi foarte emoționantă pentru noi” Gina Pistol și Smiley au vorbit despre al doilea copil, chiar în ziua nunții!

Gina Pistol și Smiley și-au unit destinele și deja se gândesc ca familia lor să se mărească.

Smiley și Gina Pistol au avut parte de una dintre cele mai fericite zile din viața lor. Cei doi îndrăgostiți și-au unit destinele în fața ofițerului stării civile, dar și în fața lui Dumnezeu.

După mai bine de 7 ani de relație și după ce au devenit părinții unei fetițe minunate, Smiley și Gina Pistol au hotărât să intre cu acte în regulă în rolul de soț și soție.

Astfel, imediat după ce artistul i-a oferit iubitei sale inelul de logodnă, atât Gina Pistol, cât și Smiley au început să se pregătească pentru marele eveniment. Cei doi îndrăgostiți au vrut să se asigure că totul va fi perfect în ziua nunții și că invitații se vor distra până dimineața alături de ei, cum de altfel au și făcut.

Vizibil emoționanți, artistul și prezentatoarea TV i-au întâmpinat cu zâmbetul pe buze pe invitații și s-au asigurat ca totul să fie perfect.

Smiley și Gina Pistol vor să mai facă un copil

Citește și: „EU și TU sărbătorim că am devenit NOI” Gina Pistol, mesaj emoționant pe Instagram, la scurt timp după ce a devenit soția lui Smiley

Gina Pistol și Smiley au vorbit despre al doilea copil chiar în ziua nunții!
Gina Pistol și Smiley au vorbit despre al doilea copil chiar în ziua nunții![Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

După ce au spus cel mai hotărât „DA” din viața lor, Smiley și Gina Pistol au plecat spre cununia religioasă, acolo unde au trăit cele mai mari emoții din viața lor. Ulterior, tinerii căsătoriți s-au îndreptat către restaurantul luxos unde a avut loc petrecerea de nuntă.

În momentul în care au ajuns la locația unde a avut loc petrecerea, Gina Pistol și Smiley au dezvăluit că se gândesc serios să mai facă un copil.

Artistul și prezentatoarea TV sunt mai fericiți ca niciodată și își doresc ca familia lor să se mărească.

DA”-ul despre care ne întreabă toată lumea a fost spus tare și răspicat, în același timp de amândoi, așa cum trebuie să se întâmple. Acum, gata, toată lumea la dans! Hai, și!”,  a spus Smiley cu zâmbetul pe buze, înainte să apară invitații la petrecerea de nuntă.

Gina Pistol a strălucit în ziua nunții

Citește și: Marele absent de la nuntă Ginei Pistol cu Smiley! Deși sunt foarte bune prietene, nu va fi alături de Gina în cea mai importantă zi din viața ei!

Gina Pistol a strălucit în ziua nunții
Gina Pistol a strălucit în ziua nunții[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

Gina Pistol a așteptat cu nerăbdare să îmbrace rochia de mireasă. Vedeta a optat pentru două ținute în ziua cea mare, una pe care a purtat-o la cununia civilă și cealaltă la petrecerea de nuntă. Vizibil emoționantă, blondina a strălucit din cap până în picioare într-una din cele mai importante zile din viața ei.

Gina Pistol a făcut mai multe declarații despre ziua în care și-a unit destinul cu cel al tatălui copilului ei.

Blondina s-a bucurat de toate aceste momente frumoase, iar toți ochii invitaților au fost ațintiți asupra sa.

Astăzi este o zi foarte emoționantă pentru noi, așa cum probabil este pentru toți cei care se căsătoresc și probabil înțeleg prin ce trecem. E o avalanșă de trăiri, de lucruri de făcut, un mix de bucurie cu grija, o combinație între trăirea momentului în adâncul sufletului și entuziasmul întâlnirii cu toți cei dragi care se bucură pentru noi, o succesiune de râs și plâns de bucurie, dar și de a savura fiecare secundă cât mai mult. Este o zi pe care parcă ne-o dorim mai lungă, pentru că ne-am gândit mult la cum va fi, ne-am tot imaginat-o în fel și chip și am vrea să ne bucurăm în tihnă de fiecare detaliu, de fiecare invitat, de fiecare privire, zâmbet sau dans. Însă, dincolo de toate momentele acestei zile și de încărcătura emoțională cu care vin ele la pachet, noi ne-am promis că astăzi și mereu ne vom îmbrățișa, vom dansa, ne vom bucura de fiecare secundă de «împreună» !”, a mărturisit Gina Pistol imediat după cununia religioasă.

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

„Am dormit puțin și repede.” Gina Pistol, declarații din ziua nunții!

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies