Este oficial! Mara Bănică se căsătorește!

mara banica casatorie inel
Mara Bănică se căsătorește și a făcut acest anunț oficial

Mara Bănică a fost cerută în căsătorie și acum jurnalista le-a arătat tuturor verighetele alese pentru marele eveniment.

Mara Bănică și-a surprind fanii de pe rețelele de socializare atunci când a postat o fotografie cu verighetele alese de ea și viitorul soț.

Mara Bănică se căsătorește și vedeta a ales deja verighetele

Mara Bănică a postat o fotografie pe rețelele de socializare unde apar două verighete. Vedeta a fost felicitată de mii de urmăritori, dar a primit un mesaj și din partea iubitului.

„Mara Bănică, de bunăvoie și nesilită de nimeni, te căsătorești cu mine? Să fim împreună la bine și la greu”, a fost mesajul viitorului soț.

Mara Bănică și iubitul ei sunt împreună de trei ani, însă jurnalista nu dorește să-l arate lumii întregi pe cel care i-a furat inima. Frumoasa vedetă își dorește ca relația ei să fie una normală, de aceea evită să-și arate viața personală în lumina reflectoarelor.

Citeste si: Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp de la Survivor 2021, a transmis un mesaj emoționant pentru mama Geta: "Sperăm că ești pregătită"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Nu vreau să îl arăt deloc. Şi nu îşi doreşte nici el. Suntem de un an şi ceva împreună.

E o relaţie frumoasă, este un om cu care mă potrivesc şi cu care mă înţeleg foarte bine. Şi cu cât vorbesc mai mult de chestia asta, cu atât mai mult lumea e mai curioasă. De aia încerc să trec repede peste subiectul ăsta, pentru că nu vreau să fie discuţii. Nu am nimic de ascuns, dar vreau aşa ce e al meu, să fie doar al meu şi atât”, a declarat Mara Bănică.

Mara Bănică a recunoscut că-și dorește și copii alături de bărbatul pe care îl iubește și nu exclude posibilitatea ca acest lucru să se întâmple cât mai curând.

Citeste si: Aidan Turner s-a despărțit de iubită după 5 ani de relație! Ce a declarat actorul?

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

„Eu îmi doresc foarte mult un copil şi îmi doresc o familie în adevăratul sens al cuvântului.  Deci mi-aş dori să ştiu că îmi găsesc, în sfârşit pe cineva, cu care să stau aşa până mor eu sau moare el. Cred că un băiat mi-aș mai dori. Nu mă văd mamă de fată, deloc, deloc. Îngrijorarea nu are legătură cu câţi copii ai. Dacă eşti mamă, eşti cu normă întreagă pentru fiecare dintre ei.

mara banica se casatoreste
Mara Bănică le-a arătat fanilor verighetele alese[Sursa foto: Instagram Mara Banica]

Dar cred că n-aş mai face aceleaşi greşeli, în ceea ce priveşte nebunia aia de cumpărături. Deci n-aş mai lua decât 6 bodyuri, pentru primele 3 luni şi pamperşi şi nu ştiu, sterilizator de biberoane, de exemplu. Dacă un bărbat vrea să fie tatăl copilului meu ar trebui să aibă umor, să fie copt.

Să fie un bărbat copt asta clar.

Nu ştiu, în jur de 40 de ani. Să aibă foarte mult umor. Să aibă o profesie, să-şi câştige banii şi cam atât. Să fie un om bun”, a mai spus Mara Bănică.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Andreea Mantea a spus tot adevărul: „La capitolul iubire stau foarte bine"

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies