„Este un om care întotdeauna a vorbit frumos cu și despre mine! Întotdeauna a vorbit calm. Este un om pe care-l respect foarte mult.” Cum se înțeleg Andreea Antonescu și Traian Spak, după 4 ani de la divorț

„Este un om care întotdeauna a vorbit frumos cu și despre mine! Întotdeauna a vorbit calm. Este un om pe care-l respect foarte mult.” Cum se înțeleg Andreea Antonescu și Traian Spak, după 4 ani de la divorț
„Este un om care întotdeauna a vorbit frumos cu și despre mine! Întotdeauna a vorbit calm. Este un om pe care-l respect foarte mult.” Cum se înțeleg Andreea Antonescu și Traian Spak, după 4 ani de la divorț

Este cunoscut faptul că Andreea Antonescu și Traian Spak au avut o frumoasă poveste de dragoste, din care a rezultat o fetiță numită Sienna. Aceasta a crescut și este acum o adolescentă. Chiar dacă părinții s-au despărțit când ea avea 7 ani, au ales să rămână o familie unită pentru binele ei. Astfel, au păstrat o relație armonioasă, caracterizată de respect.

În toamna anului trecut, Andreea Antonescu și Traian Spak au finalizat procesul de divorț, cu toate că despărțirea lor a avut loc cu aproximativ patru ani și jumătate în urmă. În această perioadă, Andreea s-a îndrăgostit de Victor Vrînceanu și cei doi au devenit părinții unei fetițe numită Venice Victoria.

 Din păcate, povestea lor de dragoste nu a avut o durată prea lungă, iar cei doi s-au despărțit la doar câteva luni după nașterea fiicei lor.

Andreea Antonescu a făcut anunțul în mediul online.

Citește și: „Sunt mamă și mă ia panica în anumite momente.” Ce tradiție nu a respectat Andreea Antonescu la botezul fiicei sale

Cum se înțelege Andreea Antonescu cu Traian Spak, tatăl Siennei, la patru ani și jumătate de la despărțire

Recent, Andreea Antonescu a fost invitată în podcastul Ilincăi Vandici, unde a discutat deschis despre aspecte din viața sa privată.

Fără nicio ezitare, a împărtășit detalii despre relația cu Victor Vrînceanu și despre fiicele lor.

Cu toate acestea, nu a uitat să menționeze și legătura sa cu Traian Spak, fostul ei soț și tatăl fiicei lor Sienna. Artista a mărturisit că, în ciuda divorțului, relația lor rămâne foarte apropiată și că nu ezită să se sprijine reciproc în momente de tristețe sau de bucurie, oferindu-și sfaturi prețioase și fiind mereu un sprijin unul pentru celălalt.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Traian este un om foarte bun. Îmi este un prieten adevărat în continuare. Ne înțelegem bine, ne sfătuim, ne bucurăm unul pentru celălalt atunci când este cazul, ne întristăm și încercăm să ne sfătuim, pentru că este un om care merită. Este un om care întotdeauna a vorbit frumos cu și despre mine.

Întotdeauna a vorbit calm. Este un om pe care-l respect foarte mult și cu care ma în continuare și sunt convinsă că până a final o să fie unul dintre oamenii apropiați sufletului meu. Dumnezeu îmi e martor că atunci când am început o relație, am început-o cu tot sufletul”, a dezvăluit Andreea Antonescu în podcastul Ilincăi Vandici.

Cum se înțeleg Andreea Antonescu și Traian Spak, după 4 ani de la divorț
Cum se înțeleg Andreea Antonescu și Traian Spak, după 4 ani de la divorț[Sursa foto: Facebook]

Andreea Antonescu, despre o posibilă împăcare

Andreea Antonescu a spus despre Traian Spak, fostul său soț, că este o persoană în care are o încredere profundă și pe care știe că se poate baza în orice moment.

De asemenea, a mărturisit că fosta lor relație a fost construită pe iubire, respect și încredere, dar în timp, s-au ivit schimbări care au dus la o altă direcție. Chiar dacă au trecut 4 ani și jumătate de la despărțire, când a fost întrebată dacă există posibilitatea de împăcare, artista nu a dat un răspuns categoric, menționând că viitorul este incert și nu poate fi prevăzut

cu exactitate.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Putem discuta despre absolut orice. Nu știu ce ne rezervă viitorul.

Viața m-a învățat să nu spun niciodată, niciodată. Noi am fost sinceri unul cu altul încă de la început. Noi am avut o relație construită pe respect, bun simț și iubire. Nu am fi vrut, după 14 ani, să ne murdărim cu lucruri mici. Am repsectat ce a fost între noi. Ne-am respectat unul pe celălalt. Probabil, nu știu, s-ar fi ajuns la niște lucruri mici. Avem mare încredere unul în altul și dăm sfaturi cu sufletul. Nu știm niciodată ce ne rezervă viitorul!”, a mai spus Andreea Antonescu.

Cum se înțeleg Andreea Antonescu și Traian Spak, după 4 ani de la divorț
Cum se înțeleg Andreea Antonescu și Traian Spak, după 4 ani de la divorț[Sursa foto: Facebook]

Citește și: ”Mi-e atât de dor de tine, iubirea mea!” Ce mesaj înduioșător a transmis Andreea Antonescu pe rețelele de socializare. Artista îi simte lipsa nespus de mult

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

„Nu mai e doar despre mine.” Ce a decis Andreea Antonescu, la scurt timp după ce a plecat în America?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies