,,Este un om care s-a îndrăgostit foarte mult de mine”. Otilia Bilionera are un iubit turc. Ce a mărturisit artista despre relația actuală

Otilia Bilionera
Otilia Bilionera

Otilia Bilionera este o artistă apreciată și iubită de fanii ei. În momentul actual este într-o relație cu un turc și se consideră un om fericit. Ce a mărturisit vedeta despre actualul ei iubit și care au fost circumstanțele în care s-au cunoscut!

Otilia Bilionera a recunoscut că are un nou iubit și că este în culmea fericirii. Cum s-au cunoscut cei doi, dar și ce gest a făcut bărbatul, chiar după două zile de relație. Artista este toată un zâmbet și pare mai fericită ca niciodată, după ce a rupt legătura cu bărbatul cu care se căsătorise într-o moschee.

Citeste si: „Am reluat statul în chirie”. Cum a ajuns să trăiască Otilia Bilionera după ce fostul impresar i-a luat totul

Otilia Bilionera, despre noua sa cucerire

Otilia Bilionera este într-o relație cu un bărbat din Turcia, care este mai mic a vârstă decât ea. Cu toate astea, artista se simte fericită, după ce i-a fost foarte greu să renunțe la cel cu care s-a căsătorit într-o moschee.

Artista se simte iubită, iar actualul său partener îi dovedește acest lucru în fiecare zi.

Bărbatul și-a tatuat numele ei pe mână încă din primele zile  de relație și i-a demonstrate că ceea ce simte pentru ea este în totalitate real.

Vedeta a luat în calcul idea de a se muta în Turcia, dacă lucrurile evoluează frumos. Otilia a mărturisit că el este un om care s-a îndrăgostit foarte tare de ea, iar despre bărbații de la noi din țară, a menționat faptul că nu reușește să se atașeze de niciunul.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„Este un om care s-a îndrăgostit foarte mult de mine. Deja, după două zile, și-a tatuat numele meu pe mână și luptă să fiu cu el.(...) E turc.(...) Ce pot să fac dacă mă îndrăgostesc? Să zic nu? Nu am reușit să mă îndrăgostesc de niciun bărbat de la noi din țară.

El e mai mic (n.r de vârstă).(...) Am posibilitatea să mă mut acolo și să vin aici când am treabă”,
a mărturisit Otilia Bilionera, în cadrul unui Podcast postat pe YouTube.

Otilia Bilionera

Citeste si: Otilia Bilionera, declarații despre nuntă: "Anul ăsta i-am promis..."

Cum s-au cunoscut cei doi

Otilia Bilionera a vorbit și despre cum s-a cunoscut cu bărbatul care i-a furat inima, iar ea a dezvăluit faptul că are o plajă, iar prima data când s-au întâlnit, a fost în cadrul unui

concert pe care aceasta l-a susținut.

„El are o plajă, am avut un concert la el, așa ne-am cunoscut”, a spus Otilia Bilionera. 

Otilia Bilionera
Otilia Bilionera[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Otilia Bilionera și iubitul arab s-au despărțit: „Nu-mi pot schimba credința”

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Biografie OTILIA BILIONERA. „De mică mi-am dorit să fiu cântăreață, dansam în fața oglinzii cu spray-ul”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Dorian Popa, iubeşte din nou! Ce spune despre noua cucerire care i-a pus inima pe jar: "Am dreptul să îmi găsesc fericirea"

Otilia Bilionera, prima reacție despre presupusul divorț de Hamude: „Nu îmi place să îmi îngrădească nimeni această libertate”

Bianca a pus stop! Ce decizie a luat în privința lui Patrick după ce a izbucnit în lacrimi: „Gata”

VIDEO Liam Payne a murit! Celebrul cântăreț a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires


Cookies