„Este una dintre cele mai fericite zile din viața mea”. Prezentatoarea Ana Maria Păcuraru a născut

Ana Maria Pacuraru
Ana Maria Pacuraru s-a casatorit

Prezentatoarea TV, Ana Maria Păcuraru, a devenit mama unui băiețel sănătos. Cum îl va chema pe micuț.

Veste minunată în showbiz-ul românesc. Prezentatoarea TV, Ana Maria Păcuraru, a devenit mamă.

Vedeta postului Realitatea PLUS a făcut marele anunț în urmă cu puțin timp. Ana Maria Păcuraru a anunțat că fiul ei a venit pe lume sâmbătă, 13 august.

„Ziua în care am devenit o familie de trei membri ”, a scris proaspăta mămică Ana Maria Păcuraru, în dreptul fotografiei pe care a dezvăluit-o pe rețelele de socializare.

În plus, prezentatoarea TV a menționat și numele bebelușului, Liam Mihail.

De asemenea, înainte de a ajunge la maternitate, Ana Maria Păcuraru a dezvăluit că este extrem de fericită că își va ține bebelușul în brațe.

Ana Maria Păcuraru a născut
Ana Maria Păcuraru a născut un băiețel[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: „Vă rog să vă rugați pentru noi”: Soția lui Alexandru Cumpănașu, dusă de urgență la spital

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„Este una dintre cele mai fericite zile din viața mea!”, a transmis Ana Maria Păcuraru, pe Facebook, cu doar câteva ore înainte să nască.

Ana Maria Pacuraru
Ana Maria Pacuraru a devenit mama pentru prima data[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Prezentatoarea Ana Maria Păcuraru s-a căsătorit! „Pentru totdeauna!”

Ana Maria Păcuraru şi alesul ei, Mihai Dobra au făcut pasul cel mare şi și-au unit destinele pe 30 aprilie 2022, la scurt timp după ce au anunțat că vor fi și părinți.

 

Cine este Ana Maria Păcuraru

Surorile Alexandra și Ana Maria Păcuraru au ajuns cunoscute în țara noastră după ce moderat împreună, în 2019, aceeași emisiune, la postul de televiziune unde tânăra mămică a cunoscut consacrarea.

„Suntem mândre că suntem românce și că ne-am născut in România. Simțim că este responsabilitatea noastră sa transmitem mai departe prin toate mijloacele posibile moștenirea culturală și tradițională.

Atât eu cât și sora mea am ales la un moment dat sa lăsam România pentru America, să învățam și sa ne dezvoltam și altfel. Cu cât învățam mai mult cu atât ne apropiam mai mult de țara noastră și dorul ne chema acasă.

Am preferat sa ne continuam studiile in țara noastră pentru ca nicăieri in lumea asta nu ne-am simțit mai bine decât la noi in țară!

Suntem îndrăgostite de muzica noastră românească, de mâncarea noastră tradiționala, de religia noastră creștina in care am crescut și ne-am botezat și de poporul român”, au dezvăluit cele două tinere despre cariera lor.

 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Care este secretul folosit de mamaia Lenuța pentru dulceața de gutui? "Am cules gutuile din copac, că acum e toamnă, s-au copt!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies