Esti balonata? Bea acest ceai minune

Esti balonata? Bea acest ceai minune
Esti balonata? Bea acest ceai minune

Daca ai frecvent probleme cu balonarea, ceaiul de lemn dulce nu ar trebui sa iti lipseasca din casa. Fie il cumperi simplu, fie cauti ceaiuri speciale pentru digestie, in a caror compozitie il poti gasi.

Aroma inconfudabila si gustul dulce il fac un remediu naturist usor de indragit. Ceaiul te scapa in scurt timp de senzatia de burta umflata si imbunatateste digestia. In plus, radacina de lemn dulce are proprietati calmante, astfel ca te relaxeaza si iti ofera o stare de bine.

Fitoterapia sustine folosirea radacinii de lemn dulce in prevenirea si tratamentul gastritelor hiperacide si al ulcerului gastric. Ceaiul din radacina de lemn dulce are proprietati decongestionate si cicatrizante, reducnd, in acelasi timp, tonicitatea crescuta a peretelui gastric.

Trebuie sa aveti grija ca preparatele pe baza de lemn dulce, in doze exagerate, pot produce tulburari hormonale.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Sursa: formula-as.ro



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies