Esti cu moralul la pamant? Iata cat de simplu este sa-ti cresti increderea in tine!

Esti cu moralul la pamant? Iata cat de simplu este sa-ti cresti increderea in tine!
Esti cu moralul la pamant? Iata cat de simplu este sa-ti cresti increderea in tine!

Ai momente in care simti ca nu mai ai incredere in tine? Uite cateva trucuri pe care sa le pui in aplicare! Iti vor creste stima de sine!

Psihologul Jo Lamble de la The Carousel iti ofera cele mai bune sfaturi care te vor motiva sa privesti lumea dintr-o perspectiva pozitiva.

Foloseste-te de complimentele pe care le-ai primit pana acum pentru a-ti seta in minte ca esti o persoana valoroasa.

Poarta accesoriile preferate. Daca te-ai trezit cu moralul la pamant, nu pleca la job fara a-ti pune accesoriile preferate.

Orice femeie are o pereche de cercei sau o bratara de care se simte atasata si despre care spune ca in momentul in care o poarta, se simte mai increzatoare in fortele proprii. Incearca si tu!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Fii sociabila! Discutiile cu cei din jur, indiferent ca-i cunosti sau nu, te vor incarca cu energia de care ai nevoie pentru a duce la bun sfarsit sarcinile zilei.

Diminueaza efectele esecurilor. Intr-adevar, poti fi apreciata pentru greselile pe care ti le asumi, insa este mai bine sa treci cat mai repede peste ele. Altfel, nu vei face decat sa te incarci cu lucruri care

Fii o persoana altruista! Incearca sa oferi ajutor, oricat de mic ar fi, unei prietene, mamei tale sau chiar unui necunoscut. Suprinde-i pe cei din jur atunci cand se asteapta mai putin si urmareste-le reactiile.

Cu siguranta si tu te-ai simti bine, daca i-ai vedea pe cei dragi bucurandu-se.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Gustul copilăriei pentru Mihai Mărgineanu. Mâncărurile pe care artistul nu le mai consumă acum. „Posibilitățile erau limitate. Acum, cu atâtea figuri în cap, nu mai mănânc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies