Esti fericita cu adevarat in relatie sau ti-e frica sa fii singura?

Esti fericita cu adevarat in relatie sau ti-e frica sa fii singura?
Esti fericita cu adevarat in relatie sau ti-e frica sa fii singura?

Ai stat vreodata sa te intrebi cat de mult te sperie pe tine singuratatea?

Esti fericita cu adevarat in relatie sau ti-e frica sa fii singura? Ai stat vreodata sa te intrebi cat de mult te sperie pe tine singuratatea? Probabil ca simti nevoia sa ai pe cineva langa tine, care sa iti fie alaturi si care sa te sprijine. Ce se intampla insa atunci cand te trezesti singura in doi? Ai pe cineva langa tine si totusi, nu e ceea ce trebuie, nu te implineste, golul tau din stomac persista, desi nu dormi singura in pat.

Mult prea des singuratatea este vazuta drept o problema ce trebuie rezolvata. Adevarul este ca nimic nu o sa te  invete mai multe decat singuratatea. Despre cine esti si ceea ce vrei. De la tine, de la viata, de la oamenii din jurul tau. Despre fericirea care nu depinde de nimeni altcineva decat de tine. Singuratatea poate fi o alegere si nu o povara, o situatie in care descoperi cat de puternica si independenta esti tu de fapt.

Iubire? Dependenta? Sau obisnuinta?

Probabil ca este prima intrebare pe care ar trebui sa ti-o adresezi, in relatia ta. In special daca iti doresti sa descoperi daca esti cu adevarat fericita alaturi de partenerul tau sau nu. Fii sincera cu tine si descopera daca este cu adevarat iubire ceea ce traiesti tu alaturi de el, ori pur si simplu deoendenta emotionala, financiara, ori de alta natura.

Descopera daca stai in relatie pentru ca iti este frica desinguratate ori daca este cu adevarat iubire, adresandu-ti urmatoarele intrebari:

Te bucura compania lui?

Orice relatie are moomente bune si momente dificile. Totusi, sentimentul general ar trebui sa fie de bucurie. O relatie nu este un camp de batalie. Ar trebui sa il astepti cu drag seara acasa. Daca el nu reuseste sa iti aduca zambetul pe buze des si mai mult iti amplifica raul din viata ta, atunci nu vorbim neaparat de iubire, ci mai degraba de obisnuinta.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Esti fericita cu adevarat in relatie sau ti-e frica sa fii singura?
Esti fericita cu adevarat in relatie sau ti-e frica sa fii singura?[Sursa foto: PixaBay]

Problemele voastre se pot rezolva?

Daca aveti diferente majore cu privire la principii, ori stil de viata si valori, cel mai probabil certurile se invart in jurul acestora si sansele sa le rezolvati sunt mici. Diferentele ireconciliabile sunt cele care te macina si la final ramane doar regretul.

Cum arata viitorul alaturi de el?

Ca sumar important, el te ajuta sa cresti sau te trage in jos? Te incurajeaza si te sustine in activitatile tale, te ajuta sa te dezvolti profesional si personal? Ori te limiteaza la conceptiile lui, chiar daca acestea sunt venite din bune intentii? Poti face acest compromis? Daca raspunsul este nu, din nou, relatia ta nu este guvernata de iubire, ci de un alt gen de dependenta si poate ca ar trebui sa te alegi pe tine.

Citeste si: Iubeste cand esti pregatita, nu cand esti singura



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

8 greșeli care îți pot strica mâncarea atunci când gătești în multicooker

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies