Esti geloasa? Relatia ta va avea de suferit! Iti spunem ce trebuie sa faci pentru a scapa de acest sentiment

Esti geloasa? Relatia ta va avea de suferit! Iti spunem ce trebuie sa faci pentru a scapa de acest sentiment
Esti geloasa? Relatia ta va avea de suferit! Iti spunem ce trebuie sa faci pentru a scapa de acest sentiment

In orice relatie, mai devreme sau mai tarziu, apare sentimentul de gelozie. Mai grav este ca uneori acesta poate fi dus la extrem. Invata sa iti controlezi emotiile si sa pastrezi sanatatea relatiei tale. Iata cum!

Fii rezonabila. Vezi daca ai intradevar motive pentru a fi geloasa. Incearca sa acorzi atentie tuturor lucrurilor marunte care ti-ar declansa acest sentiment.

Ai ingredere in iubitul tau mai ales daca nu ti-a dat niciodata motive sa te indoiesti de el.  Daca vezi ca o alta persoana flirteaza cu el, in loc sa te enervezi, bucura-te ca ai un prieten atat de atractiv.

Identifica motivul nesigurantei. De cele mai multe ori gelozia porneste de la nesiguranta sau de la faptul ca nu ai incredere in tine. Daca nu renunti la gandul ca femeile cu care are contact iubitul tau in viata de zi cu zi, sunt mai frumoase decat tine, o vei lua razna! Concentreaza-te pe punctele tale forte!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Uita de experientele din trecut! Nu toti barbatii sunt la fel.

Daca o persoana te-a dezamagit, nu inseamna ca toata lumea va proceda la fel. Focuseaza-te pe ceea ce va face fericiti in prezent.

Pentru a scapa de sentimentul de gelozie este bine sa petreceti cat mai mult timp impreuna.

Discuta cu partenerul tau, spune-i tot ce te deranjeaza iar daca treceti printr-o situatie dificila incercati sa o rezolvati cat mai repede prin comunicare.

In acest caz timpul nu le rezolva pe toate!



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Câți bani cere Ionuț, fostul concurent din Casa iubirii, pentru a face fotografii la un eveniment. Fostul iubit al Biancăi a dezvăluit ce tarif are ca fotograf

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies