Ești în căutarea de noi angajați? Află acum ce trebuie să conțină un pachet de beneficii atractiv

Ești în căutarea de noi angajați? Află acum ce trebuie să conțină un pachet de beneficii atractiv
Ești în căutarea de noi angajați? Află acum ce trebuie să conțină un pachet de beneficii atractiv

Actuala piață a muncii are o dinamică nemaiîntâlnită.

 Aceasta este caracterizată printr-o căutare continuă. Pe de-o parte, angajații sunt în căutarea unor joburi care să le satisfacă așteptările și dorințele, iar pe de altă parte, firmele caută oameni cu experiență sau cu dorința de a evolua constant. În acest context, atât firmele, cât și angajații trebuie să depună un efort considerabil pentru a se remarca în conglomeratul format din cerere și ofertă de piață.

Beneficii atractive pentru angajați de top

Dinamismul actualei piețe a muncii îți aduce atât beneficii, cât și obstacole în procesul de angajare. Pe de-o parte, datorită platformelor de angajare ai posibilitatea de a găsi rapid oameni competenți potriviți pentru posturile pe care le ai disponibile. De asemenea, folosirea inteligenței artificiale în acest proces îl poate face mult mai eficient. Pe de altă parte, însă, concurența este una acerbă. O persoană cu experiență va fi abordată de mai multe firme din același domeniu de activitate. De aceea, este important să te asiguri că pachetul cu beneficii oferit de tine este unul care nu poate fi refuzat.

  •  Activitate remote

În funcție de posibilități și de limitele impuse de domeniul de activitate, trebuie să găsești variante care să le permită oamenilor să lucreze de acasă. În cazul în care este nevoie și de prezență fizică poți împărți săptămâna în zile la birou și zile de acasă. În situația în care prezența persoanelor nu este obligatorie trebuie neapărat să le oferi posibilitatea de a lucra de acasă.

 

  • Program flexibil

Programul flexibil este un alt avantaj pe care trebuie să îl oferi în conformitate cu activitatea desfășurată. Uneori oamenii vor avea nevoie de câteva ore libere dimineața sau pe parcursul zilei pentru a rezolva probleme personale. De aceea, este important să le oferi posibilitatea să modifice programul de lucru fără a fi nevoiți să își ia liber și să piardă ziua.

 

  • Vouchere de vacanță

Cu cât este mai generos și diversificat pachetul de beneficii pe care îl oferi, cu atât este mai atractiv pentru oameni. De aceea, în acesta trebuie să se regăsească diferite avantaje de care să profite angajații tăi. De exemplu, poți opta pentru vouchere de vacanță de la pluxee.ro pe care oamenii să le folosească pentru concedii prin țară. Acest card le va pune la dispoziție angajaților tăi o serie de unități de cazare din țară la un preț special. Fii sigur că oamenii vor aprecia acest beneficiu pentru că vacanța și odihna merg mână în mână. Oamenii vor aprecia faptul că le oferi posibilități pentru a se bucura de timpul lor liber.

 

  • Card cultural 

Din ce în ce mai mulți oameni caută joburi care le oferă un echilibru între muncă și viață personală. Acest echilibru îl poți oferi prin munca remote și programul flexibil, dar nu numai. Prin cardul cultural, de exemplu, le oferi o serie de beneficii de care pot profita. De exemplu, acesta poate fi folosit pentru evenimente sportive și culturale, dar și pentru achiziționarea de cărți.

Așadar, pentru a te asigura că vei atrage cei mai buni oameni în echipa ta alcătuiește un pachet de beneficii generos și diversificat!

Sursă foto: pexels.com

 

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

De câți bani are nevoie Oana Roman lunar pentru a trăi decent? „Eu cu banii pe care îi câștig acum în România, mi-aș face mai multe fițe la Cannes decât fac la București.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies