Esti in cautarea rochiei de mireasa perfecta? Alege-o pe cea care ti se potriveste!

Esti in cautarea rochiei de mireasa perfecta? Alege-o pe cea care ti se potriveste!
Esti in cautarea rochiei de mireasa perfecta? Alege-o pe cea care ti se potriveste!

Daca esti in cautarea rochiei perfecte de mireasa, poti sa alegi unul dintre targurile care au loc in acest an.

 

BIEN SAVVY te invita sa descoperi rochia de vis din colectia
Love Me Forever 2015 la Expomariage, intre 16 si 19 ianuarie 2015.
Colectia de rochii de mireasa Love Me Forever 2015  este o invitatie la celebrarea celor mai intense momente din povestea ta de dragoste. Rochiile de mireasa propuse sunt expresii ale romantismului si elegantei, imbinand cu succes luxul, senzualitatea si farmecul ravasitor al femeii care
iubeste.
Croite pentru a accentua frumusetea naturala, rochiile de mireasa din colectie reinterpreteaza siluetele clasice in linie A si sirena cu jocuri seducatoare de crinoline, dantele fine,decolteuri sweet heart si transparente delicate. Modelele inovative remodeleaza silueta sirena si A-line prin adaugaurea cordonului cu fusta, decorat manual cu cristale si margele.
Rochiile de mireasa din colectie sunt piese couture cu detalii atent studiate.
Colectia pune accent pe pretiozitatea si finisajele impecabile ale rochiilor lucrate manual, cu broderii complexe de margele, perle si cristale gandite pentru a puncta armonios silueta si tiparul floral al dantelei.

BIEN SAVVY te invita sa descoperi rochia de vis din colectiaLove Me Forever 2015 la Expomariage, intre 16 si 19 ianuarie 2015.



Colectia de rochii de mireasa Love Me Forever 2015  este o invitatie la celebrarea celor mai intense momente din povestea ta de dragoste.
Rochiile de mireasa propuse sunt expresii ale romantismului si elegantei, imbinand cu succes luxul, senzualitatea si farmecul ravasitor al femeii careiubeste.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro



Croite pentru a accentua frumusetea naturala, rochiile de mireasa din colectie reinterpreteaza siluetele clasice in linie A si sirena cu jocuri seducatoare de crinoline, dantele fine,decolteuri sweet heart si transparente delicate.
Modelele inovative remodeleaza silueta sirena si A-line prin adaugaurea cordonului cu fusta, decorat manual cu cristale si margele.



Rochiile de mireasa din colectie sunt piese couture cu detalii atent studiate. Colectia pune accent pe pretiozitatea si finisajele impecabile ale rochiilor lucrate manual, cu broderii complexe de margele, perle si cristale gandite pentru a puncta armonios silueta si tiparul floral al dantelei.

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies