Ești in căutarea unei clinici stomatologice care are oferte la implant dentar?

Ești in căutarea unei clinici stomatologice care are oferte la implant dentar?
Ești in căutarea unei clinici stomatologice care are oferte la implant dentar?

Implantul dentar este cea mai avansată opțiune de tratament pentru persoanele care se confruntă cu lipsa unuia sau mai multor dinți. O astfel de situație poate apărea din cauza unui traumatism, a unei infecții grave ce a dus la pierderea dintelui sau ca urmare a înaintării în vârstă. Oricare ar fi motivul pierderii unui dinte, această situație poate genera neîncredere în sine și tendința de retragere din contexte sociale.

Clinicile stomatologice oferă în prezent o mulțime de tratamente moderne, astfel că pacienții pot să rezolve orice problemă de ordin dentar. Cu experiență vastă în sfera implantologiei dentare, echipa medicală de la PlazaDent.ro asigură tratamente de restaurare a danturii cu implant dentar, folosind tehnologii de vârf și materiale calitative.

Ce este implantul dentar și ce avantaje prezintă?

Implantul dentar este un dispozitiv metalic fixat în osul maxilar prin intervenție chirurgicală, ce ține locul rădăcinei dintelui care a fost pierdut. Funcția dentară a pacientului care beneficiază de implant dentar este restabilită odată cu inserarea implantului și acoperirea cu o coroană dentară. Procedura poate fi utilizată pentru a înlocui un singur dinte sau întreaga dantură.

Un implant dentar este considerat a fi o opțiune pe termen lung pentru cei care își doresc un aspect natural al dinților și care nu vor să poarte o proteză dentară. Beneficiile estetice și funcționale pe care le oferă un implant dentar sunt numeroase:

1. Zâmbetul arată natural

Unul dintre avantajele principale ale implanturilor dentare este acela că asigură un zâmbet natural. La clinica stomatologică Plaza Dent, implanturile sunt realizate din materiale de calitate superioară și sunt proiectate astfel încât să se potrivească perfect cu aspectul și forma dinților naturali. Multe persoane vor să își recapete zâmbetul afectat de pierderea unui dinte, iar implanturile dentare reprezintă soluția perfectă;

2. Funcția dentară este restabilită

Pierderea dinților are efecte negative nu numai în plan estetic, ci și funcțional. Capacitatea de a mesteca și de a pronunța corect unele sunete este afectată, însă odată cu inserarea implanturilor dentare se va observa instant o îmbunătățire. Pacientul va putea din nou să mănânce alimentele preferate și va avea capacitatea de a articula din nou corect sunetele. Problemele de masticație și pronunție nu vor mai reprezenta o problemă pentru cei care beneficiază de implanturi dentare;

3. Soluție pe termen lung

Implanturile dentare sunt prevăzute să reziste zeci de ani, devenind astfel o soluție pe termen lung de înlocuire a dinților pierduți. Important este ca pacientul să aibă o igienă orală corespunzătoare și să respecte indicațiile medicului stomatolog. La Plaza Dent sunt disponibile oferte la implant dentar convenabile pentru cei aflați în căutarea unei opțiuni pe termen lung de restaurare a danturii;

4. Conservarea armoniei faciale și trăsăturilor osoase

După pierderea unui dinte, este recomandat să se opteze cât mai rapid pentru o soluție de înlocuire a acestuia, astfel încât să fie evitată resorbția și deteriorarea osoasă. Implantul dentar este inserat în osul maximarului și ajută la conservarea țesutului dentar natural. Dacă osul se deteriorează, și structura facială are de suferit.

În concluzie, implanturile dentare reprezintă o opțiune avantajoasă de tratament pentru cei care vor să se bucure de o dantură fără lipsuri. Medicii de la Plaza Dent folosesc materiale calitative, iar implanturile dentare inserate au o durată lungă de viață și aspect natural.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies