Esti invitata la o petrecere tip cocktail si nu stii ce sa porti? Iata recomandarile noastre!

Esti invitata la o petrecere tip cocktail si nu stii ce sa porti? Iata recomandarile noastre!
Esti invitata la o petrecere tip cocktail si nu stii ce sa porti? Iata recomandarile noastre!

Desi este inca iarna, nu inseamna ca evenimentele sociale s-au anulat.

Este adevarat ca vara de exemplu, sunt mult mai multe petreceri la care poti fi invitata. Daca totusi ai primit o invitatie la o petrecere tip cocktail ce va avea loc in perioada imediat urmatoare si nu stii ce sa porti, iti recomandam sa ramai alaturi de noi si sa citesti recomandarile pe care ti le-am pregatit.

 

Este vorba despre cinci rochii ideale pentru o petrecere tip cocktail, pentru toate gusturile.

Stim ca timpul liber este limitat, de aceea iti reamintim ca poti cumpara rochii elegante si din magazinele online de specialitate. Acestea fiind spuse, iata care sunt rochiile pe care ti le recomandam pentru a le purta la evenimentele tip cocktail!

 

Niciodata nu poti da gres daca alegi o rochie cu o singura maneca. Acestea au un farmec aparte si cuceresc inimile doamnelor si domnisoarelor.

De aceea, iti recomandam Rochia de seara bleumarin cu o maneca. Aceasta are un croi conic, un bust buretat si prezinta dublura. Ca si elemente distincte, se remarca in primul rand prin maneca din tulle brodat, ornat cu paiete si cu decupajul acoperit de tul si paiete din zona taliei. Rochia are o despicatura indraneata la spate. Pentru ca petrecerile tip cocktail nu necesita un look foarte elegant, iti recomandam ca la aceasta rochie sa porti parul desprins, fie indreptat fie sa optezi pentru bucle foarte lejere si de asemenea, iti recomandam si un machiaj in care ochii sa fie accentuati,
nu buzele (pentru a nu se crea o ,,concurenta” intre culoarea buzelor si cea a rochiei).

 

 

Daca vrei sa ai in garderoba o rochie potrivita atat unei petreceri tip cocktail, dar si altor tipuri de evenimente, acorda atentie Rochiei de ocazie cu volane. Aceasta are o culoare deosebita, ce se potriveste in orice anotimp, indiferent de context.

Se remarca prin volanele ce decoreaza partea din fata, prin despicatura discreta de pe picior si prin manecile din tulle cu broderie florala.

 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

 

Rochiile negre sunt clasice, asa ca asigura-te ca ai in garderoba o astfel de piesa vestimentara, ideala pentru petrecerile tip cocktail si nu numai.

Recomandarea noastra este: Rochia de seara midi Atmosphere din stofa neagra si maneci din tul. In primul rand, vei remarca decolteul adanc, care ar putea parea indraznet, dar care este acoperit de tulle cu un model deosebit. Talia este accesorizata cu o funda si cu accesorii argintii, iar in partea din fata, rochia prezinta o despicatura.

 

 

Iti plac rochiile din catifea? Adevarul este ca arata foarte bine, insa de obicei sunt folosite pentru rochii pretentioase. Daca vrei o rochie din catifea ideala pentru o petrecere relaxata, tip cocktail, alege Rochia Fofy neagra de seara din catifea midi in clos cu maneca din tul. Desi are aspect de catifea, tulle-ul cu buline din care sunt realizate manecile ii confera o nota moderna, transformand-o intr-o rochie ideala pentru un cocktail.

 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 

Si bineinteles ca nu puteam sa nu iti recomandam si o rochie rosie: Rochia MBG rosie de seara midi conica din catifea cu paiete cu o maneca. Este perfecta in cazul in care vei fi in centrul atentiei la petrecere si vrei o rochie care sa nu te dezamageasca.

 

 

Am vrea sa stim care dintre aceste rochii este pe placul tau si de ce ai preferat-o!

 

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies