Ești o femeie plinuță? Iată 9 sfaturi ca să stârnești dorința unui bărbat

Ești o femeie plinuță? Iată 9 sfaturi ca să stârnești dorința unui bărbat
Ești o femeie plinuță? Iată 9 sfaturi ca să stârnești dorința unui bărbat

Nu trebuie sa ai dimensiuni de fotomodel pentru a atrage atentia barbatilor. Daca esti mai plinuta, increderea este tot ce-ti trebuie pentru a-l face pe barbatul de langa tine sa te doreasca.

Iata cateva sfaturi care te pot ajuta sa depasesti teama ca nu esti atractiva si sa treci la treaba.

Citeste si: "Adevărul despre sora mea. Într-una din seri am început să bem, iar ea a început să plângă că nu e mulțumită de viața ei. Cumva, am ajuns să ne sărutăm și să facem sex"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro


1. Construieste-ti increderea de sine

Daca ai doar 2-4 kg in plus, nici macar n-ar trebui sa citesti acest articol. Daca ai mai mult ar trebui sa stii ca o multime de fete slabe n-au avut niciodata un iubit. De ce? Pentru ca nici ele n-au suficienta incredere in ele.


2. Pune-ti in valoare punctele tari

Care este partea a corpului de care esti cea mai mandra? Fundul, sanii, coapsele, soldurile? Oricare ar fi raspunsul, incearca sa-ti pui in valoare respectiva parte a corpului.

Daca iti plac ochii tai sau buzele voluptoase, accentueaza-le. Astfel lumea va fi cu ochii doar in zona respectiva si nici nu va observa kilogramele in plus.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ce spune Monica Tatoiu despre branduri și care sunt aspectele de care ține cont atunci când cumpără ceva. “Cei care caută brandurile, nu au propria identitate. Eu am încredere că știu să aleg.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies