Esti o impatimita a sportului! Atunci trebuie sa ai aceste gadgeturi de ultima generatie

Esti o impatimita a sportului! Atunci trebuie sa ai aceste gadgeturi de ultima generatie
Esti o impatimita a sportului! Atunci trebuie sa ai aceste gadgeturi de ultima generatie

Fiecare dintre noi are nevoie de putin ajutor pentru a-sti atinge scopul cand vine vorba de fitness si sanatate. Iata cateva gadgeturi care iti usureaza antrenamentele si te ajuta sa obtii rezultatele dorite.

Samsung GearFit, 149 lire

Ceasurile inteligente nu sunt neaparat un trend insa acest model s-ar putea sa schimbe situatia. Are o forma curbata, are touch screen iar tehnologia este impresionanta. Ceasul poate fi conectat la smart phone-ul tau si astfel sa primesti notificari despre emailurile, SMS-urile si apelurile primate. De asemenea gadgetul te ajuta sa iti monitorizezi activitatea inimii si poate sa iti numere pasii pe care ii faci.

TomTom Cardio Runner, 219,99 lire

Este un aparat care iti monitorizeaza bataile inimii insa de asemenea iti permite sa identifici si sa urmaresti evolutia ta atunci cand alergi. Iti spune cate calorii arzi, distanta pe care o parcurgi si timpul in care o parcurgi. De asemenea gadgetul poate  sa compare performanta ta cu cele anterioare.

Lumba Curve, 79 lire

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Este

aparatul ideal daca iti place sa faci sport insa ai probleme cu spatele. Acesta iti sustine coloana si avantajul este ca il poti lua cu tine oriunde.

Cantarul electronic Tanita BC-730, 75 lire

Nu doar ca iti arata kilogramele pe care le are corpul tau ci si grasimea, masa musculara si varsta metabolica. Nu ai cum sa te ascunzi de acest cantar!

Castile BackBeat FIT, 120 lire

Sunt perfecte pentru cei care fac sport.

Pe langa faptul ca asculti muzica ce te motiveaza fara sa iti intrerupi antrenamentul de fiecare data cand nu iti place o melodie, acest casti wireless sunt rezistente la ploaie si transpiratie.

Polar Rcx 3, 259,50 lire

Nu este doar un ceas obinsuit, acest model iti ofera un feedback dupa fiecare antrenament referitor la reusitele tale si  e ajuta sa vizualizezi programe de training.

Sursa www.redonline.co.uk



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Pentru că i s-a cerut, Andreea Bănică pune în aplicare! Vedeta a pregătit o rețetă delicioasă de varză călită cu ciolan. "Bag toată compoziția la cuptor să se rumenească pentru 20-25 de minute!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies