„Ești pregătit să fii tată?” Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au vorbit despre posibilitatea de a-și mări familia

„Ești pregătit să fii tată?” Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au vorbit despre posibilitatea de a-și mări familia
„Ești pregătit să fii tată?” Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au vorbit despre posibilitatea de a-și mări familia

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu nu exclud posibilitatea de a-și mări familia.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. Cei doi sunt împreună de mai mulți ani, iar de-a lungul timpului au reușit să își consolideze relația de iubire și să formeze împreună o familie frumoasă și unită.

Mădălin Ionescu este la a doua căsnicie, iar din fostul mariaj prezentatorul TV are doi copii, pe Filip și Ștefania. Atât el, cât și soția lui, Cristina Șișcanu, se ocupă de creșterea celor trei copii, doi din fostul mariaj al lui Mădălin Ionescu și micuța Petra, ce reprezintă rodul iubirii dintre Cristina

Șișcanu și soțul său.

Mădălin Ionescu, tată sau bunic?

Citește și: „De fiecare dată când te-am întrebat ai evitat” Mădălin Ionescu, luat la întrebări de soția sa. Cristina Șișcanu l-a acuzat public pe soțul său!

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au vorbit despre posibilitatea de a-și mări familia
Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au vorbit despre posibilitatea de a-și mări familia[Sursa foto: Instagram]

Fiica cea mare a lui Mădălin Ionescu are frumoasa vârstă de 20 de ani.

Astfel, curând prezentatorul TV ar putea fi pus în poziția de a deveni bunic. În cadrul emisiunii moderate de soția sa, Mădălin Ionescu a vorbit despre posibilitatea de a deveni bunic și ce ar face în această situație.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Prezentatorul TV a mărturisit că nu are de gând să intervină sub nicio formă în deciziile fiicei sale, dar că indiferent de situație, o va susține și va fi alături de ea, chiar și din postura de bunic.

„Este decizia ei! Sincer, este strict decizia ei, nu văd de ce ar trebui să mă opun. Eu am luat niște decizii în viața, unele greșite, alte inspirate, aici iau în calcul tot ce înseamnă viața unui om și este important ca ea să-și ia propriile decizii. Dacă decizia ei este să aibă un copil cu cineva, chiar dacă poate nu ar fi pregătită, ce aș putea să fac? Nu am nimic împotriva unui copil, este o taină a vieții acesteia și chiar dacă vremurile sunt complicate și viitorul nu sună foarte bine, aș putea fi bunic,

aș fi unul excepțional.”, a spus Mădălin Ionescu.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu nu exclud posibilitatea de a avea încă un copil

Citește și: „Dereglări absurde de ritm cardiac.” Mădălin Ionescu se confruntă cu probleme de sănătate. Prezentatorul a slăbit 12 kilograme!

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au vorbit despre posibilitatea de a-și mări familia
Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au vorbit despre posibilitatea de a-și mări familia[Sursa foto: Instagram]

Soția prezentatorul TV a profitat de ocazie și l-a întrebat pe partenerul său de viață dacă este pregătit să devină tată.

Astfel, Mădălin Ionescu a răspuns cu o întrebare, iar replica finală i-a revenit Cristinei Șișcanu. Vedeta a mărturisit că și-ar fi dorit să fie mamă, în schimb, există anumite frici pe care le are într-o astfel de situație. Deși nu este vorba de partea financiară, Cristina Șișcanu se teme că nu vor putea să îi acorde viitorului copil suficient timp, atât ea, cât și soțul său fiind implicați în mai multe proiecte profesionale.
Mai mult decât atât, vârsta reprezintă un alt motiv pentru care nu ar lua totuși decizia de a deveni părinți.

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cristina Șișcanu: Ești pregătit să fii tată din nou?”

Mădălin Ionescu: „Vrei să fii mamă din nou?”

Cristina Șișcanu: „Mi-ar fi plăcut, dar am niște temeri așa, de viitor, nu știu dacă ne descurcăm, e și vârsta, nu mai sunt și eu tânără. Cu descurcatul nu mă refer din punct de vedere financiar, ci al gestionării timpului. Continuăm discuția acasă pe tema asta?”, a fost dialogul dintre cei doi.

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

„Pe mine mă deranjează” Giulia Anghelescu a oferit detalii din interiorul mariajului cu Vlad Huidu. Ce nu poate să-i accepte nici acum soțului său?

IMAGINE RARĂ cu fiul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă! Edan s-a transformat într-un tânăr chipeș!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

VIDEO. Grasu XXL, ipostază rară! Artistul a izbucnit în lacrimi în fața publicului Neversea: "N-am vrut să vă emoționeze atât de tare pe toți, dar așa s-a întâmplat"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies