Esti singura? Nu te ingrijora! Uite de ce unele femei nu doresc sa se implice intr-o relatie!

Esti singura? Nu te ingrijora! Uite de ce unele femei nu doresc sa se implice intr-o relatie!
Esti singura? Nu te ingrijora! Uite de ce unele femei nu doresc sa se implice intr-o relatie!

Ai trecut prin cateva relatii, dar esti in continuare singura? Nu ti-ai gasit jumatatea? Nu dispera, sunt motive bune pentru care inca esti singura.

1. Nu ai gasit persoana potrivita- esti perfectionista si vrei ca toti din jurul tau sa se comporte ca la carte? Ei bine asta e un motiv pentru care vei gasi mai greu un barbat care sa te multumeasca. Stai linistita, fiecare are un sortit acolo in lume, asa ca el va ajunge candva si la tine.

2. Esti traumatizata de fosta relatie- Ai trecut printr-o despartire care te-a marcat si nu mai ai incredere in nimeni.

Nu te impacienta, orice esec este un pas inainte. Poti invata din greselile trecutului si poti duce viitoarea relatie la un alt nivel. Nu iti pierde increderea in oameni si acorda-le baietilor o sansa.

3. Esti mult prea ocupata- Ai un job de care nu te poti desparti si altceva nu te intereseaza. Daca pui cariera inaintea relatiei, atunci e clar ca vei ramane singura pentru mai mult timp.


4. Ai lucruri de invatat- Ti se pare ca nu il poti multumi pe cel de langa tine si ai mai multe de invatat cand esti singura? Nu gresesti. Fara el poti invatat sa fi independenta si sa iti oferi tie o stabilitate. Asa, in viitoarea relatie vei avea un avantaj si nu vei depinde de nimeni.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Cum mănâncă Rocsana Marcu rasolul în centrul Dubaiului? "Mmm, nu există ceva mai bun decât atât!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies