„Eu am rămas fără mamă de la vârsta de 7 ani! M-a traumatizat, am leșinat. Am rămas o traumă cumplită pentru mine.” Mama lui Mădălin Ionescu, dezvăluiri dureroase despre copilăria sa!

„Eu am rămas fără mamă de la vârsta de 7 ani! M-a traumatizat, am leșinat. Am rămas o traumă cumplită pentru mine.” Mama lui Mădălin Ionescu, dezvăluiri dureroase despre copilăria sa!
„Eu am rămas fără mamă de la vârsta de 7 ani! M-a traumatizat, am leșinat. Am rămas o traumă cumplită pentru mine.” Mama lui Mădălin Ionescu, dezvăluiri dureroase despre copilăria sa!

Mama lui Mădălin Ionescu a avut parte de o copilărie extrem de grea, însă a găsit puterea să treacă peste greutăți.

Mădălin Ionescu este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV de la noi din țară. Acesta este foarte apropiat de mama sa, care îi este mereu alături fiului său, dar și soției acestuia, ajutându-i adesea cu ceea ce poate și făcând mâncăruri delicioase pentru copiii și nepoții săi.

Despre mama lui Mădălin Ionescu, prezentatorul TV a încercat să mai vorbească din când în când, fiind impresionat de povestea sa de viață.

Aceasta a avut o copilărie tristă, confruntându-se cu lipsurile materiale și cu decesul mamei la o vârstă fragedă. Astfel, rămânând fără mamă, femeia a fost dusă la o casă de copii, acolo unde a crescut și a avut parte de educația cuvenită, ajungând în cele din urmă cadru didactic.

În cadrul unui video de pe pagina sa de Facebook, mama lui Mădălin Ionescu a vorbit cu lacrimi în ochi despre momentele în care a beneficiat de iubirea oamenilor și cât de greu i-a fost să se descurce singură în copilărie.

Mama lui Mădălin Ionescu a avut o copilărie greu încercată

Citește și: „E calitate bună. Cu drag, de la francezi.” Ce cadou i-a făcut Cristina Șișcanu soacrei sale, la venirea din străinătate

 Mama lui Mădălin Ionescu, dezvăluiri dureroase despre copilăria sa!
Mădălin Ionescu și mama sa [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: „E o situație neclară, ciudată. Nici ei nu au înțeles unde a dispărut o sumă. Peste 1000 de euro.” Mădălin Ionescu este în panică! Vedetei îi lipsește o sumă considerabilă din contul bancar

Femeia a povestit un episod în care a fost lăsată singură cu sora sa. Soacra Cristinei Șișcanu a trecut printr-un episod de-a dreptul traumatizant.

Mădălin Ionescu: Fiind la mama acasă și amintindu-ne anumite episoade din copilăria mea, am realizat că mama a fost un om extrem de puternic

pentru că a crescut la casa de copii, eveniment care putea să o marcheze pe viață .”

Mama lui Mădălin Ionescu: Eu am rămas fără mamă de la vârsta de 7 ani, dar nu am avut mamă nici până la vârsta de 7 ani, să fiu în brațele ei, să mă iubească, pentru că era o perioadă extrem de grea în oamenii plecau la câmp și își lăsau copiii în casă.

Eu am fost auto educatorul meu. M-am crescut singură de la 2 ani. După doi ani a apărut sora mea și am început să am grijă și de ea. La 2 ani și jumătate mi-a lăsat surioara într-o copaie cu un biberon improvizat și eu am legănat-o atât de tare că plângea încât a venit copaia peste ea. M-a traumatizat, am leșinat și ea la rândul ei a adormit complet.
Am zis că am omorât-o. Am rămas o traumă cumplită pentru mine. La 7 ani ai mei, mama mea a paralizat. Eram în îngrijirea tatălui trei surori. Nu a durat mult după paralizia mamei și sora mea de 15 ani a murit înecată, din dorința de a veni repede să o ajute pe mama, s-o bage în casă. Au fost foarte multe traume. Mama a murit la 6 ani de când s-a îmbolnăvit.
Tata neavând putere, ne-a dus la acest cămin de la Curtea de Argeș. Nu era un cămin în care să nu te simți bine. Aveau și suflet oamenii. Educatoarea mea avea un suflet divin. Eram cea mai bună din clasă, am fost șefă de promoție. Îmi aduc aminte cu lacrimi în ochi, a pus tot orașul bani și mi-au făcut cadou o păpușă de ciocolată în mărimea mea naturală, o trusă de stilou cu peniță de aur, o trusă de compas și toată colecția Jules Verne. Asta am primit-o în clasa a VII-a ca onoare. Așa am simțit eu că munca mea a fost răsplătită și că am avut în preajma mea oameni cu lumină, de calitate, care m-au ajutat foarte mult
.”

Citește și: Nona, imagini incendiare în mediul online. Fanii au comparat-o pe Alexandra din Casa iubirii cu ea: "Semănă..." Cum a reacționat fosta iubită a lui Patrick- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Mădălin Ionescu: Mama face parte dintr-o generație care a trecut prin numeroase greutăți, chestii pe care nu ar trebui să le uităm niciodată, pentru că astăzi obișnuim să ne văietăm și să ne stresăm din lucruri mult mai mărunte.”

Mama lui Mădălin Ionescu: Astăzi copiii de la casa de copii sunt traumatizați, sunt priviți cu oroare, sunt izolați. Atunci, pe vremea mea, fiind un copil orfan într-o clasă, toată lumea mă înconjura cu dragoste. Eram mai multă iubire la oameni decât acum.”, a fost dialogul dintre Mădălin Ionescu și mama sa.

 Mama lui Mădălin Ionescu, dezvăluiri dureroase despre copilăria sa!
Familia lui Mădălin Ionescu [Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

„Asta o simt ca pe o neîmplinire! Am avut 500 de spectacole într-un an.” Ce regret are Dan Bittman pe plan personal? Artistul a oferit detalii neașteptate despre viața sa

Tu RECUNOȘTI băiețelul din imagine? A crescut și este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din România!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Anca Țurcașiu a ajuns de urgență la spital. Artista, despre problemele cu care se confruntă

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Horoscop de weekend, perioada 6 - 7 iulie 2024: Sănătatea le dă bătăi de cap acestor nativi

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies