„Eu am văzut secvențe când tata o ia pe mama de un picior și o târăște prin toată casa. În fața mea a legat-o de calorifer!” Mihai Trăistariu, mărturii traumatizate din copilăria sa!

Mihai Traistariu
Colaj foto

Mihai Trăistariu a vorbit despre părinții săi. Artistul a vorbit despre abuzurile la care era supusă mama sa și boala care i-a adus sfârșitul tatălui său.

Mihai Trăistariu este un artist foarte cunoscut de la noi din țară, care a ajuns să se bucure de un succes considerabil, atât național, cât și internațional, începând cu anul 2006, atunci când a reprezentat România la Eurovision. Astfel, de-a lungul timpului, artistul s-a bucurat de o carieră de succes, fiind apreciat de publicul larg.

Chiar dacă este de mulți ani în lumina reflectoarelor, puțini sunt cei care cunosc detalii despre copilăria sa.

Mihai Trăistariu provine dintr-o familie cu patru copii, iar tatăl său era de profesie pictor și mama medic. Din păcate, însă, artistul a avut parte de o copilărie traumatizantă din cauza tatălui său.

Mihai Trăistariu, martor la abuzurile pe care tatăl său i le acorda mamei

Citește și: „A fost cel mai bun sezon pentru mine. Până pe 17 septembrie eu am plin. Am șase apartamente, toate sunt rezervate!” Cât câștigă Mihai Trăistariu din afacerea cu apartamente de la malul mării

Mihai Trăistariu, martor la abuzurile pe care tatăl său i le acorda mamei
Mihai Trăistariu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: „M-am certat cu el.” Ce s-a întâmplat cu fratele lui Mihai Trăistariu. Artistul își dorește să îl interneze într-un azil

În cadrul unei emisiuni televizate, artistul a vorbit despre accesele de furie ale tatălui său, mărturisind că acesta avea un comportament agresiv față de mama sa.

El a avut niște furii cu mama, niște accese de furie, bătăi. El a fost un pic violet cu mama. Nu s-au înțeles. Încă de mic am prins aceste episoade și m-am rupt atât de tare cu el încât nu mai vorbeam cu el. Mie îmi era frică de el. Eu vorbeam cu mama și îi spuneam să îi transmită lui că ne trebuie la școală nu știu ce.

Îmi era teamă, deși noi copiii nu am luat bătaie. Aveam teama de a vorbi cu el, de a nu interacționa. Eu am văzut secvențe când tata o ia pe mama de un picior și o târăște prin toată casa, care avea patru camere, și o duce dintr-un capăt în altul și apoi o leagă de calorifer. În fața mea a legat-o de calorifer. Mama s-a zbătut și a dat cu ochiul, și-a scos un ochi.
Eu am văzut episoade care nu există decât în filme horror
.”, a declarat Mihai Trăistariu.

Tatăl lui Mihai Trăistariu și-a dorit să trăiască 100 de ani

Mihai Trăistariu, mărturii traumatizate din copilăria sa!
Mihai Trăistariu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Artistul a vorbit și despre stilul de viață sănătos pe care tatăl său îl avea, dar care, din păcate, nu a contat în fața unui accident ce i-a produs o boală necruțătoare.

Îmi spunea mama că tata era obsedat să trăiască 100 de ani. Mânca numai cătină, nu mânca prăjit. Grâu încolțit punea săptămânal cu miere de albine. Avea o obsesie. El a avut cancer.

Și mama și tata. Amândoi au avut cancer. Tata a dat în beci cu capul într-o țeavă. Un an singur și-a pus comprese cu spirt și uite că singur nu te tratezi. Probabil că un cheag de acolo s-a dus, s-a inflamat și în timp s-a făcut o tumoare la cap. L-au dus la Iași la analize și doctorii au întrebat-o pe mama ce a mâncat omul ăsta că avea un organism de 20 de ani. El era foarte sănătos pe interior, dar ghinionul a fost să dea cu capul de țeavă .”, a mai spus Mihai Trăistariu.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

„Dacă mă lași tu, nu mă mai bagă nimeni în seamă! Nu mai am bani!” Mărturisirea dureroasă pe care Viorel Lis i-a făcut-o soției sale! Oana Lis, neputincioasă în fața situației actuale!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies