„Eu așa mi-am găsit metoda!” Emilia Ghinescu a reușit să slăbească vizibil. Câte kilograme a pierdut artista

„Eu așa mi-am găsit metoda!” Emilia Ghinescu a reușit să slăbească vizibil. Câte kilograme a pierdut artista
„Eu așa mi-am găsit metoda!” Emilia Ghinescu a reușit să slăbească vizibil. Câte kilograme a pierdut artista

Emilia Ghinescu a experimentat o transformare remarcabilă, după ce a reușit să slăbească 13 kilograme! Cunoscuta interpretă de muzică populară a dezvăluit care este regimul alimentar pe care l-a urmat pentru a atinge greutatea de 45 de kilograme și a împărtășit secretele prin care își menține acum silueta de invidiat.

Emilia Ghinescu a adoptat o nouă abordare a stilului de viață și a reușit să piardă 13 kilograme. Cunoscuta cântăreață de muzică populară, în vârstă de 45 de ani, a reușit să atingă greutatea de 45 de kilograme după ce a urmat o dietă riguroasă.

Citește și: “O să îl dăm în judecată.” Cum a reacționat mama Elodiei Ghinescu, după ce fostul soț al fiicei sale, Cristian Cioacă, și-a cerut eliberarea din închisoare

Emilia Ghinescu a reușit să slăbească vizibil

Vedeta și-a dorit intens să scape de kilogramele în plus și a optat pentru o dietă personalizată care i-a permis să treacă de la 58 de kilograme la 45. Talentata artistă a dezvăluit metodele prin care a atins forma fizică pe care și-a dorit-o mereu și cum reușește să o mențină acum, după o pierdere în greutate atât de semnificativă.

Vedeta a împărtășit că a urmat o dietă personalizată pentru a scăpa de kilogramele în plus, reducând frecvența meselor și consumând porții mai mici de mâncare. Cântăreața a subliniat că nu i-a fost dificil să slăbească, deoarece, prin consumul redus de alimente, stomacul ei s-a adaptat și nu mai resimte nevoia de a mânca în cantități mari ca înainte.

„Eu așa mi-am găsit metoda prin care am putut să slăbesc.

Eu am slăbit de la 58 de kilograme, inițial, cât am avut, la 50 de kilograme, după aceea de la 50 am scăzut la 48 și după aceea de la 48 la 45 de kilograme. La mine s-a întâmplat lucrul ăsta pentru că pe parcursul timpului, mâncând doar cantități foarte mici și destul de rar, stomacul s-a micșorat. Este pe principiul operației bariatrice, adică, cu cât mănânci mai puțin cu atât ai mânca și mai puțin și se micșorează stomacul, pentru că nu mai simte nevoia să mănânce atât de mult”, a declarat Emilia Ghinescu în cadrul unei emisiuni televizate.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

 Emilia Ghinescu a reușit să slăbească vizibil
Emilia Ghinescu a reușit să slăbească vizibil[Sursa foto: Instagram]

Interpreta de muzică populară s-a înfometat pentru a slăbi

Îndrăgita artistă a dezvăluit că a adoptat un regim alimentar strict pentru a atinge greutatea de 45 de kilograme. Emilia Ghinescu a recunoscut că a fost mereu atentă la alimentație pentru a-și menține silueta și a decis să reducă cantitatea și frecvența meselor, ceea ce i-a ajutat să atingă acum greutatea dorită.

Vedeta este încântată de realizarea sa de a pierde o cantitate semnificativă de kilograme și este mulțumită de aspectul său la vârsta de 45 de ani. Pe lângă adoptarea unui stil de viață sănătos, Emilia Ghinescu a integrat și exercițiile fizice în rutina sa pentru a-și menține silueta, frecventând sala de fitness în mod regulat.

„Eu nu mai pot să mănânc acum, adică, dacă înainte mă săturam cu un meniu de la fast-food și mai mâncam și ceva dulce, acum mă satur cu un toast.

Toată viața am ținut dietă, am fost într-o continuă dietă. Reușeam să slăbesc până la 56-54 de kilograme, uneori 52 și eram foarte mândră de mine. Pot spune că m-am înfometat, da! Este greutatea pe care mi-am dorit-o, pentru că eu sunt scundă”, a mai spus Emilia Ghinescu.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 Emilia Ghinescu a reușit să slăbească vizibil
Emilia Ghinescu a reușit să slăbească vizibil[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Florina Onețiu, soția lui Cristian Onețiu. „Sunt pasionată de tehnologie și de oamenii care vor să schimbe lumea în bine."

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Oamenii frustrați vânează greșelile altora. "Când subiectul simte că nu poate face ceva anume, devine irascibil, uneori, chiar şi agresiv"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies