„Eu cred în destin foarte mult. Suntem suflete pereche. Am puterea să înclin balanța cum vreau eu!” Ce spune Anamaria Prodan despre o posibilă împăcare cu Laurențiu Reghecampf

„Eu cred în destin foarte mult. Suntem suflete pereche. Am puterea să înclin balanța cum vreau eu!” Ce spune Anamaria Prodan despre o posibilă împăcare cu Laurențiu Reghecampf
„Eu cred în destin foarte mult. Suntem suflete pereche. Am puterea să înclin balanța cum vreau eu!” Ce spune Anamaria Prodan despre o posibilă împăcare cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan, noi declarații despre împăcarea cu Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au trăit o frumoasă poveste de dragoste mai mulți ani. Cei doi au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc, fiind un exemplu pentru multe familii. Din păcate, în viața lor au intervenit o serie de schimbări, iar ulterior a urmat un divorț plin de scandal.

În momentul de față, sexy impresara și antrenorul se află în plin proces de divorț.

Cu toate acestea, deși în trecut și-au spus vorbe grele unul altuia, acum se pare că lucrurile au început să se liniștească între ei doi.

Laurențiu Reghecampf, marea iubire a Anamariei Prodan

Citește și: Fiica Anamariei Prodan a făcut-o mândră pe mama sa! Sarah Dumitrescu a bătut reprezentanta Congo la Jocurile Francofoniei

Ce spune Anamaria Prodan despre o posibilă împăcare cu Laurențiu Reghecampf

În cadrul unui interviu, impresara a declarat că indiferent de situație, Laurențiu Reghecampf rămâne marea sa iubire. Astfel, chiar dacă bărbatul i-a greșit în repetate rânduri, faptul că acesta i-a dăruit un copil, pe Bebeto, așa cum îl alintă părinții, cântărește mai mult pentru vedetă decât greșelile pe care fostul soț le-a făcut de-a lungul timpului.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Da! (n.r. a fost marea ei dragoste) Eu pe Laurențiu l-am iubit enorm și în sufletul meu va avea pentru totdeauna partea lui, pe care nimeni nu o va mai atinge. Toate amintirile noastre frumoase rămân acolo. Faptul că mi-a dăruit acest copil minunat pentru mine înseamnă foarte mult și o să cântărească mai mult decât lucrurile urâte pe care le-a făcut. Așa vreau eu, am puterea să înclin balanța cum vreau eu !”, a spus Anamaria Prodan.

Ce spune Anamaria Prodan despre o posibilă împăcare cu Laurențiu Reghecampf

Citește și: „Noi triumfăm peste timp... restul sunt sortiți dispariției!” Ce semnifică cei trei trandafiri pe care și i-a tatuat Anamaria Prodan

Ce spune Anamaria Prodan despre o posibilă împăcare cu Laurențiu Reghecampf
Ce spune Anamaria Prodan despre o posibilă împăcare cu Laurențiu Reghecampf[Sursa foto: Instagram]

Chiar dacă în momentul de față Laurențiu Reghecampf trăiește o poveste de dragoste alături de Corina Caciuc, care i-a dăruit un fiu, Anamaria Prodan nu exclude o posibilă împăcare cu fostul soț.

Vedeta este de părere că în viață nu este bine să spui niciodată „nu”, ci să fi deschis la ceea ce-ți rezervă viitorul.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Acestea sunt niște lucruri pe care doar Dumnezeu le știe. Nici nu aș vrea să spun vreodată da sau nu pentru că eu cred în destin foarte mult. Cred că venim pe lume cu ceva foarte bine stabilit. Habar nu am ce se va întâmpla. Da, îl avem exemplu pe nașul meu, pe Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu. Dar asta se întâmplă la un milliard de vieți, cred.

Nu știu, da, noi vorbeam că suntem suflete pereche, de asta avem și soulmate forever. (n.r. un tatuaj) Probabil că am fost suflete pereche și într-o altă viață o să facem, cumva, dacă am fost într-adevăr, să fim perfecți!”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit  Ego.ro.

 

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„A fost odată ca niciodată un băiat care mi-a furat inima pentru totdeauna” Mara Bănică a postat o imagine emoționantă pe internet! Cine este tânărul alături de care s-a fotografiat?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies