„Eu eram într-o casă nouă cu socrii mei, cu soțul meu! Eram din toate punctele de vedere la pământ.” Karmen, mărturisiri cutremurătoare despre depresia de după naștere

„Eu eram într-o casă nouă cu socrii mei, cu soțul meu! Eram din toate punctele de vedere la pământ.” Karmen, mărturisiri cutremurătoare despre depresia de după naștere
„Eu eram într-o casă nouă cu socrii mei, cu soțul meu! Eram din toate punctele de vedere la pământ.” Karmen, mărturisiri cutremurătoare despre depresia de după naștere

Karmen a vorbit despre momentul în care a născut și s-a confruntat cu depresia postnatală.

Karmen, fiica lui Adrian Minune, este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. I-a călcat pe urme tatălui său și a ajuns să aibă succes în carieră, dar și în viața personală.

Artista este căsătorită cu Bogdan Căplescu, alături de care are o fetiță. Când a rămas însărcinată cu fiica sa, Karmen era de puțin timp împreună cu soțul său. Fiica lui Adrian Minune a fost nevoită să se mute în casa socrilor săi.

Invitată în cadrul emisiunii „În Oglindă”, difuzată pe Kanal D2, iar și pe canalul de YouTube theXclusive, Karmen a vorbit despre momentul în care s-a confruntat cu depresia postnatală și cum a reușit să o gestioneze.

Citește și: „Așteaptă să ce? Să moară mama? Au fost niște luni negre. Am o gaură în memorie referitor la lunile alea.” Karmen Minune, despre încercările cumplite prin care a trecut mama ei

Karmen, despre depresia de după naștere
Karmen și soțul său [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: „Nevoia pe care am avut-o de el s-a transformat în a avea o dorință pentru atenția lui.” Karmen Minune vorbește despre tatăl său! La ce vârsta a ieșit fiica lui Adrian Minune singură afară?

Karmen s-a luptat cu depresia de după naștere

Karmen, despre depresia de după naștere
Karmen și fiica sa [Sursa foto: Instagram]

Artista a dezvăluit că nu i-a fost deloc ușor să gestioneze acele sentimente de noutate și că în acele momente a simțit mai mult ca niciodată nevoia de mama sa alături.

Mihai Ghiță: „Cum ai gestionat depresia de după naștere?”

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Karmen: „Haos.”

Mihai Ghiță: „Dar cum se traducea asupra minții tale? Ce îți spunea?”

Karmen: „Că e greșit tot. Când ți se schimbă casa e una, te muți într-o altă casă. Când ți se schimbă mâncarea, încerci să te obișnuiești. Când ți se schimbă patul, îți iei altă pernă și tot așa.

Mie toate mi s-au schimbat deodată. Deciziile mele m-au adus într-un punct în care, în momentul în care am născut, simțeam nevoia de mama mea. Simțeam nevoia să îi zic: „Mama, mi-e foame, mi-e sete, mută asta, mă doare aici, ține puțin copilul că vreau să îmi fac duș.” Lejeritatea cu care vorbești cu mama ta. În schimb, eu eram într-o casă nouă cu socrii mei, cu soțul meu, cu care nu mă cunoșteam de ani de zile să fiu la nivelul în care pot să-i spun orice.
Totul, absolut totul, inclusiv aerul pe care îl respiram era nou. A trebuit să fac să pară normal. Eram din toate punctele de vedere la pământ. Pe mine nu mă-a avertizat nimeni „Băi, fetiță, vezi că o să naști, corpul tău o să treacă prin niște schimbări, hormonii o să ți-o ia razna, o să ți se pară totul greșit, dar nu o să fie realitatea, o să fie doar impresia ta, o să te doară corpul, nu o să mai arăți cum îți place.”
Tot pentru mine a fost nou.
”, a spus fiica lui Adrian Minune.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

„Dacă îmi spui că m-ai înșelat în față, eu aș accepta varianta în care să vedem cum remediem problema, cum încercăm să ne reconstruim relația!” Ce nu acceptă Maria Constantin într-o relație?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies