„Eu îi înțeleg frustrările, răutățile. Va ajunge să se înece cu propriul venin.” Ce acuzații i-a adus Marina Almășan, Brândușei Simion, văduva lui Victor Socaciu

„Eu îi înțeleg frustrările, răutățile. Va ajunge să se înece cu propriul venin.”  Ce acuzații i-a adus Marina Almășan, Brândușei Simion, văduva lui Victor Socaciu
„Eu îi înțeleg frustrările, răutățile. Va ajunge să se înece cu propriul venin.” Ce acuzații i-a adus Marina Almășan, Brândușei Simion, văduva lui Victor Socaciu

La sfârșitul anului 2021, Victor Socaciu a încetat din viață, iar de atunci cele două soții ale sale, Marina Almășan și Brândușa Simion, nu au reușit să facă pace. Recent, cele două femei au făcut acuzații reciproce în cadrul interviurilor pe care le-au susținut.

După doi ani de la moartea lui Victor Socaciu, situația s-a tensionat între cele două soții ale sale, Brândușa Simion și Marina Almășan. Împărțirea averii artistului, care consta în cele 284 de piese muzicale, a fost în sfârșit împărțită, cu toate că au fost implicați și cei trei copii ai lui Victor Socaciu.

Citește și: „Prima lună n-am ieșit din casă, am ieșit foarte puțin. D-aia am și răspuns atunci greu. Eu efectiv nu mai puteam să mă uit la televizor.” Ce a mărturisit George Buhnici, despre scandalul care a avut loc în urmă cu un an

Ce acuzații i-a adus Marina Almășan, Brândușei Simion

Brândușa Simion, ultima soție a artistului, care a fost alături de el până în ultima clipă a vieții, a mărturisit public păreri neplăcute despre Marina Almășan, fosta soție a lui Victor Socaciu.

Vedeta a sugerat că Marina Almășan ar avea comportamente lipsite de scrupule, amplificând tensiunile din această situație deja complicată.

„În ceea ce privește faptul că piesele au fost împărțite între cei 4 moștenitori, este adevărat, dar au fost împărțite în mod egal și legal, câte 71 a primit fiecare, din cele 284, conform actului notarial, pe care pot să vi-l atașez, pentru că eu nu obișnuiesc să spun basme. Singura piesă de dragoste, pe care a primit-o fiul Marinei Almășan, a fost „Lângă inimă îmi stai”, scrisă în anul 1997, pe versurile lui Dan Verona.

Acum, dacă domnul Dan Verona a dedicat-o Marinei Almașan ar trebui să-l întrebați, eu una însă nu cred. Dar, dacă aveți curiozitatea să descoperiți adevărul, o să vedeți că această persoană, lipsită fiind de scrupule, a mai afirmat și despre alte cântece de dragoste că i-ar fi fost dedicate, cum ar fi „Ceasul iubirii” sau „Când tu taci”, a declarat Brândușa Simion pentru  Impact.ro.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Marina Almășan a izbucnit

După ce a aflat despre afirmațiile făcute de văduva lui Victor Socaciu, Marina Almășan a erupt într-un răspuns plin de acuzații la adresa Brândușei Simion

Marina Almășan a afirmat că Brândușa Simion încearcă cu disperare să se agațe de renumele regretatului artist și chiar l-ar fi adus mai aproape de moarte.

Vedeta a tras un semnal de alarmă și a mărturisit că, dacă Brândușa nu încetează să vorbească despre ea, ar putea recurge la procese judiciare, cheltuind astfel toți banii.

Tensiunile dintre cele două femei se adâncesc în acest context controversat.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Cred că, în curând, “văduva neagră” va ajunge să se înece cu propriul venin. Eu sunt capabilă să înțeleg disperarea cu care se agață în continuare de numele lui Victor. O face pentru a supraviețui anonimatului în care s-a reîntors după ce a rămas fără el – cel, în familia căruia s-a vârât cu nesimțire. Asta este, de fapt, adevărata “lipsă de scrupule”, la care se referă în acel interviu abject.

Felul în care a distrus o familie, pentru a ajunge, în final, să-l distrugă și pe sărmanul om.(...)  Mai bine să-și amintească “madam preoteasa” de sălile obscure prin care l-a purtat pe Victor în ultimii săi ani de viață. Pe timp de pandemie, pentru a face bani pe spinarea lui, grăbindu-i astfel sfârșitul!  Eu îi înțeleg frustrările, răutățile (care i se citesc și pe chip). Însă până la a face acuzații gratuite, de genul celor că mi-aș fi autodedicat melodii ce nu-mi fuseseră compuse, e cale lungă. Dacă e decisă s-o parcurgă în continuare, s-ar putea ca banii câștigați pe casa de la Cornu să-i dea pe procese. Se pare că, deși știu că mi-a citit cartea din scoarță-n scoarță, nu a făcut-o cu prea mare atenție”, a declarat Marina Almășan pentru Cancan.ro.

Citește și: „Nu mă voi transforma într-o femeie cu 30 de pisici.” Marina Almășan a vorbit despre căsătoria la 56 de ani

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

„Evit de două săptămâni această întrebare, nu pentru ca n-aș avea ce să răspund, dar am considerat că e mult mai importantă prima ediție a festivalului.” Ce a declarat Brândușa Socaciu, după ce a fost învinovățită de Marina Almășan

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies