Chef Florin Dumitrescu a vorbit despre cum era viața în bucătărie, la începutul carierei sale.
Chef Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți bucătari din țară, cunoscut mai ales din show-ul culinar TV.
“Foarte mult timp n-am cunoscut bucătari care să aibă familie, copii.” Chef Florin Dumitrescu, despre viața în bucătărie
Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro
Florin Dumitrescu a povestit, în urmă cu un an, în cadrul podcastului lui George Buhnici, despre cum nu a reușit să își facă o viață socială mulți ani după ce a intrat în bucătărie, cum arăta programul lui și câte ore petrecea printre preparate.
Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro
Ce regulă a reușit chef Florin Dumitrescu să implementeze în bucătărie
Pentru a veni în ajutorul bucătarilor, în anul 2013 a reușit, împreună cu mai mulți bucătari, să implementeze un program fix pentru aceștia. “Mă bucur că am ajuns la puterea de a avea un program în bucătărie. Și primul lucru pe care l-am implementat când am ajuns eu în bucătărie a fost programul de 8 ore pe zi, două zile libere pe săptămână. Necesita mai mult personal, dar în momentul acela aveau viață personală. În 2013 am implementat asta, la o brigadă de 24 de bucătari. Am convins prin calitatea mâncării. Calitatea mâncării nu va mai fi o problemă. Unul dintre lucrurile pe care le poți face ca bucătar e să scoți mâncareda la fel. La fel de proastă sau la fel de bună în fiecare zi. Mergi la o cârciumă preferată și zici că te duci azi, că e Jean, care-mi face porția de paste cum îmi place mie, nu mă duc mâine, când e Gigel, că el pune prea multă sare. Chestia asta în lanțurile mari de restaurant nu se întâlnește, că e totul standardizat.”, a mai spus chef Florin Dumitrescu.