,,Eu mă rog să apară”. Familia Luizei Melencu a primit o scrisoare din partea lui Gheorghe Dincă. Ce mesaj le-a transmis acesta

,,Eu mă rog să apară”. Familia Luizei Melencu a primit o scrisoare din partea lui Gheorghe Dincă. Ce mesaj le-a transmis acesta
,,Eu mă rog să apară”. Familia Luizei Melencu a primit o scrisoare din partea lui Gheorghe Dincă. Ce mesaj le-a transmis acesta

Marți, 11 octombrie, familia Luizei Melencu a primit o scrisoare din partea celui care le-a răpit fata, Gheorghe Dincă. El le-a rugat pe rudele adolescentei să îl ajute să obțină rejudecarea procesului și să demonstreze faptul că este judecat pe nederept.

Gheorghe Dincă a făcut un apel către familia Luizei și i-a cerut acesteia să îl ajute să obțină rejudecarea procesului, deoarece el consideră că este judecat pe nedrept.

Citeste si: Ultimele clipe din viața Alexandrei Măceșanu. Gheorghe Dincă a recunoscut tot

Familia Luizei Melencu a primit o scrisoare din partea lui Gheorghe Dincă

Gheorghe Dincă a scris în scrisoare că Luiza trăiește și că se roagă să apară și să le relateze rudelor ei adevărul.

Inculpatul a redactat totul cu două zile înainte de a-și primi sentința, iar scrisoarea îi este adresată ,,Doamnei Melencu”, dar le cere tuturor rudelor adolescentei să lupte împreună, pentru descoperirea celor care le-au răpit pe cele două fete.

El a scris că le înțelege supărarea, dar dacă sunt oameni care judecă lucrurile după acele probe științifice vor realiza fără nicio ezitare să descopere că Luiza trăiește.

"Vă înțeleg supărarea, dar dacă sunteți oameni ce judecați lucrurile după acele probe științifice veți realiza fără nicio ezitare să descoperiți că Luiza dumneavoastră trăiește. Eu mă rog mereu să apară și să vă relateze adevărul Luiza, ca să nu vă mai lăsați influențați(...)", a scris Dincă.

Familia Luizei Melencu a primit o scrisoare din partea lui Gheorghe Dincă
Familia Luizei Melencu a primit o scrisoare din partea lui Gheorghe Dincă[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Gheorghe Dincă, mărturisirea care schimbă totul în cazul Caracal: „Aproape că îi venea să plângă”

Ce a mai menționat Gheorghe Dincă

Gheorghe Dincă a mai menționat faptul că doar el știe prin ce a trecut în data de 26.07.2019 și câtă bătaie a primit de la trupele de mascați din Slatina ca să ia a supra lui așa-zisele acuzații, cum că el a omorât fetele.

"Oameni buni, numai eu știu prin ce am trecut în 26-07-2019 și câtă bătaie am primit în acea dimineață de la trupele de mascați din Slatina ca să iau asupra mea acele așa-zisele acuzații, că eu am omorât fetele.(...) am fost rugat să accept acele acuzații false. Să dea Dumnezeu să nu treceți prin ce am trecut eu cu acești nebuni! Dacă doriți să luptăm împreună pentru a-I descoperi pe cei vinovați de răpirea fetelor din casa mea vă rog să vă grăbiți a mă susține, verbal, deoarece eu nu am frică de ei.

Chiar dacă mor, am aproape 70 de ani. Sunt supărat că sunt acuzat pe nedrept și doresc, câte zile mai am de trăit, să îi deconspir pe acești mafioți care ei se cred mici Dumnezei! ",a mai scris bărbatul.

Gheorghe Dincă îi sfătuiește pe apropiații Luizei să își schimbe cât mai repede avocatul cu Aurel Moldovan, reprezentantul legal al familiei Măceșanu, deoarece dacă nu o fac acum, vor regreta mai târziu.

"Dacă nu o schimbați cu Moldovan veți regreta mai târziu. Vă rog să ne unim, eu, familia Melencu, familia Măceșanu și av. Moldovan pe care sistemul mafiot nu îl poate cumpăra ca pe Obârșanca".

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Rudele Luizei Melencu nu au fost deloc impresionate de scrisoarea lui Gheorghe Dincă, iar bunicul tinerei a spus că omul este învățat de cineva și consideră că cineva îi dictează.

"Ieri (n. red.- marți, 11 octombrie 2022) la ora 12,00 a venit poștașul, ne-a dat-o, i-am dat telefon doamnei Obârșanu, i-am spus despre ce e vorba, m-a rugat dumneaei să fac poze și să-i trimit…Aceleași tâmpenii. Omul ăsta e învățat de cineva, cineva îi dictează. Aceleași tâmpenii, aceiași oameni, aceleași nume, doar că are un dinte împotriva doamnei Obârșanu și scrie să ne schimbăm avocatul. Numai tâmpenii, numai porcării.", a declarat bunicul Luizei Melencu.

Familia Luizei Melencu a primit o scrisoare din partea lui Gheorghe Dincă
Familia Luizei Melencu a primit o scrisoare din partea lui Gheorghe Dincă[Sursa foto: Adevărul]

Citeste si: Cu ce se ocupă fiul lui Gheorghe Dincă? Bărbatul a fost reclamat la poliție că a bătut mai mulți jurnaliști

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

ȘOCANT! „Monstrul din Caracal” ar putea fi eliberat pentru că „nu sunt dovezi certe ale existenţei cadavrului”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies