„Eu n-aș accepta în viața asta ca bărbatul de lângă mine să nu-mi dea bani! Soțul meu nu este ca mine. Suntem pe lungimi diferite.” Andreea Tonciu, dezvăluiri neașteptate despre căsnicia sa!

„Eu n-aș accepta în viața asta ca bărbatul de lângă mine să nu-mi dea bani! Soțul meu nu este ca mine. Suntem pe lungimi diferite.” Andreea Tonciu, dezvăluiri neașteptate despre căsnicia sa!
„Eu n-aș accepta în viața asta ca bărbatul de lângă mine să nu-mi dea bani! Soțul meu nu este ca mine. Suntem pe lungimi diferite.” Andreea Tonciu, dezvăluiri neașteptate despre căsnicia sa!

Andreea Tonciu a făcut dezvăluiri neașteptate despre căsnicia sa. Ce i-a interzis soțul său să facă timp de patru ani?

Andreea Tonciu este o prezență efervescentă a showbizului românesc, care de fiecare dată se face remarcată prin felul său de a fi, glumeață, vorbăreață și foarte vulcanică. Cu toate acestea, în ultimii ani viața vedetei a luat o întorsătură neașteptată.

În luna noiembrie a anului 2015, diva a anunțat că va deveni mămică, iar în februarie 2016, bruneta s-a căsătorit cu alesul inimii sale, Daniel Niculescu. Ulterior, viața Andreei Tonciu s-a schimbat radical odată cu venirea pe lume a fiicei sale, Rebeca.

Invitată în cadrul podcastului moderat de Jorge, bruneta a făcut dezvăluiri neașteptate despre soțul său și interdicția pe care acesta i-a pus-o.

Andreea Tonciu, în depresie din cauza soțului

Citește și: “Nu îți zic ce scandal a ieșit, ce a fost la gura mea!” Ce reacție a avut Andreea Tonciu când a aflat ce era în telefonul soțului său

Andreea Tonciu, dezvăluiri neașteptate despre căsnicia sa!
Andreea Tonciu și soțul său [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: „Eu, din toată nebunia asta, m-am făcut cu 60.000. O să-i returnez.” Cum s-a făcut Andreea Tonciu cu 60.000 de euro și în ce situație a fost pusă vedeta TV

După ce s-a așezat la casa ei și a devenit soție și mamă, Andreea Tonciu a fost nevoită să se ocupe de creșterea și educația fiicei sale.

Astfel, Daniel Niculescu i-a interzis soției sale să mai apară la televizor timp de 4 ani, fapt care a reprezentat o interdicție extrem de strictă pentru divă, care era mereu obișnuită cu emisiunile de scandal.

Eu dacă mă enervez, mamă, iese foc! Încep să urlu, să țip, să înjur, dar după 5 minute nu mai am nimic cu nimeni. Mi-a dat interdicție soțul meu și să apar la televizor.

Eu 4 ani nu am apărut la televizor. Am fost în depresie, cred-mă! N-am apărut nicăieri, am stat și mi-am crescut copilul. Eu n-am vorbit cu absolut nimeni 4 ani. Eu ajunsesem să fiu în depresie. Soțul meu nu este ca mine. Suntem pe lungimi diferite. El nu este glumeț .”, a declarat Andreea Tonciu.

Andreea Tonciu, despre susținerea financiară pe care și-o dorește de la partenerul său

Andreea Tonciu, dezvăluiri neașteptate despre căsnicia sa!
Andreea Tonciu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Atunci când vine vorba de soția sa, Daniel Niculescu se asigură ca brunetei să nu îi lipsească nimic.

Recent, acesta i-a făcut cadou Andreei un bolid de lux. În ceea ce privește partea financiară, Andreea Tonciu a declarat că își dorește de la bărbatul de lângă ea să fie extrem de darnic.

Eu n-aș accepta în viața asta ca bărbatul de lângă mine să nu-mi dea bani, chiar dacă eu am bani. Să văd eu că el îmi dă mie bani.

Că așa vreau eu! ”, a spus Andreea Tonciu.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

„Cui îi stă mai bine, mie sau lui Ronaldinho?” Mădălin Ionescu, apariție neașteptată pe rețelele de socializare! Prezentatorul TV a îmbrăcat blana Cristinei Șișcanu și s-a afișat în mediul online

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Edward Iordănescu se desparte de echipa națională a României după un parcurs istoric la EURO 2024? „Familia mea are nevoie mai mare de mine”

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies