„Eu nici n-am din astea, dar lasă să aibă ea. Dacă e femeia fericită!” Gabriela Cristea aniversează astăzi 49 de ani! Tavi Clonda, surpriză emoționantă pentru soția sa!

„Eu nici n-am din astea, dar lasă să aibă ea. Dacă e femeia fericită!” Gabriela Cristea aniversează astăzi 49 de ani! Tavi Clonda, surpriză emoționantă pentru soția sa!
„Eu nici n-am din astea, dar lasă să aibă ea. Dacă e femeia fericită!” Gabriela Cristea aniversează astăzi 49 de ani! Tavi Clonda, surpriză emoționantă pentru soția sa!

Tavi Clonda și-a surprins soția în miez de noapte. Gabriela Cristea a primit o mulțime de cadouri de la soțul său.

Gabriela Cristea a împlinit 49 de ani astăzi, 26 octombrie. Acest eveniment important nu a putut să treacă neobservat pentru soțul său, care s-a pregătit intens pentru ziua de nașterea a vedetei și i-a făcut o surpriză emoționantă în miez de noapte. Tavi Clonda a împărtășit totul cu urmăritorii săi din mediul online.

Gabriela Cristea a fost surprinsă de soțul său la miezul nopții

Citește și: „E foarte rece, eu am nevoie de multă căldură.” Tavi Clonda a vorbit despre cele mai mari defecte ale Gabrielei Cristea

Gabriela Cristea aniversează astăzi 49 de ani! Tavi Clonda, surpriză emoționantă pentru soția sa! Ce cadouri i-a luat artistul
Gabriela Cristea și Tavi Clonda[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Ia uitați-vă voi în oglindă, frumoaselor, balenelor eșuate. Ai poze cu icoane, deci e clar că ești tot o balenă eșuată!” Gabriela Cristea a răbufnit în mediul online!

Nu este niciun secret pentru nimeni faptul că Tavi Clonda își răsfață soția ori de câte ori are ocazia. Astfel, cu ocazia zilei sale de naștere, artistul i-a pregătit trei cadouri, care mai de care mai interesante. Acesta nu a așteptat însă dimineața, ci i le-a oferit chiar la miezul nopții, după ce a luat-o prin surprindere și i-a cântat la mulți ani.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Tavi Clonda: „E ora 12 noaptea, e ziua soției mele, e ziua Gabrielei! I-am luat un cadou, dar știți care e problema? În fiecare seară eu o culc pe Vicoria, și ea pe Iris și nu mai coboară. Oară a adormit și ea acolo? I-am luat cadou, o aștept, dar dacă ea nu coboară i-l dau mâine. (n. red. apare Gabriela Cristea, iar Tavi Clonda începe să cânte „La mulți ani”). 

Gabriela Cristea:  „Ce? E ziua mea deja? Dar dă-mi și cadoul!”

Tavi Clonda: „Ia să vedem, ce avem aici?”

Gabriela Cristea:  Waaaaw! Ce este acesta? Aaa, nu cred că mi-ai luat laptop nou. Și mi-ai mai luat ceva! Căști, mi-ai luat căști. Mamă, ce șmecherie. Mulțumesc, iubire !”

Tavi Clonda: Să le explic celor de acasă: noi avem laptopurile amândoi din 2014. Ea de ziua mea mi-a luat laptop noi. Dacă ne-am schimbat laptopurile în același an, i-am luat și eu un laptop nou. Știi de ce i-am luat căști? Să monteze. Când montează materialele pentru voi, să-și pună căștile că ne bruiază. Și încă o chestie foarte tare, eu nici n-am din astea, dar lasă să aibă ea.

Dacă e femeia fericită...Fii atentă, pui și telefonul și în spate sunt căștile. Mai e și baterie externă, are 3 în 1 .”, a fost dialogul purtat de Gabriela Cristea și Tavi Clonda.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Tavi Clonda, vacanță surpriză pentru soția sa

Gabriela Cristea aniversează astăzi 49 de ani! Tavi Clonda, surpriză emoționantă pentru soția sa! Ce cadouri i-a luat artistul
Gabriela Cristea și Tavi Clonda[Sursa foto: Facebook]

Pe lângă cadourile obișnuite de ziua sa de naștere, Tavi Clonda a mărturisit în urmă cu ceva timp că i-a pregătit soției sale și o vacanță surpriză în doi, locație pe care prezentatoarea TV nu o cunoaște.

  „(...) Așa m-a învățat pe mine mama, că orice aniversare trebuie respectată, și atunci trebuie și cadouri. O să-i iau un buchet de flori, dar ce altceva? I-aș mai lua ceva, da-ți-mi o idee, că sunt disperat. Mă mai uit pe aici, mă mai învârt prin mall, poate îmi vin idei. Habar n-am, să-i cumpăr o rochiță, o lenjerie... nu știu ce, dar de asta suntem aici, să ne ajutăm unii pe alții.

Ce credeți că i s-ar potrivi Gabrielei de ziua ei? Bine, surpriza este că o să și plecăm undeva, o s-o duc undeva, iar ea nu știe unde, dar trebui să-i și cumpăr ceva.(...) ”, a spus Tavi Clonda în mediul online.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Natașa Raab a fost ieri condusă pe ultimul drum. Imagini dureroase de la înmormântare

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies