„Eu nu am vorbit cu ea, de-abia au plecat. Ce probleme are, că nu știu? Am vorbit ultima oară alaltăieri.” Mircea Baniciu nu știa prin ce clipe trece fiica lui, Ana Baniciu, în Israel

„Eu nu am vorbit cu ea, de-abia au plecat. Ce probleme are, că nu știu? Am vorbit ultima oară alaltăieri.” Mircea Baniciu nu știa prin ce clipe trece fiica lui, Ana Baniciu, în Israel
„Eu nu am vorbit cu ea, de-abia au plecat. Ce probleme are, că nu știu? Am vorbit ultima oară alaltăieri.” Mircea Baniciu nu știa prin ce clipe trece fiica lui, Ana Baniciu, în Israel

Raluka și Ana Baniciu se confruntă cu o situație extrem de dificilă, deoarece au rămas blocate în Israel, ca urmare a intensificării conflictului armat din zonă. Această dramă s-a amplificat în această dimineață, când membrii mișcării Hamas au declanșat un atac terorist în sudul Israelului, adăugând o dimensiune de pericol suplimentar.

Situația a devenit și mai sumbră odată ce membrii grupării Hamas au luat cu asalt străzile Israelului, provocând panică și teroare în orașul Sderot, unde au deschis focul chiar și asupra trecătorilor nevinovați.

Citește și: „Ne-a anunțat că trebuie să mergem rapid în buncăre. Bubuie în aer din câteva minute în câteva minute.” Ce au pățit Ana Baniciu și Raluka, în timp ce se aflau în Tel Aviv

Mircea Baniciu nu știa prin ce clipe trece fiica lui, Ana Baniciu, în Israel

Se pare că motivul pentru care cele două se aflau în Israel a fost un concert de-al celebrului Bruno Mars. Cu toate acestea, nu le-a trecut nicio clipă prin cap că ar putea trece printr-o asemenea situație dificilă, care să le creeze stări de panică.

În mediul online, cele două le-au transmis fanilor că nu se află în pericol, chiar dacă momentele pe care le-au trăit au fost cu adevărat dificile.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Mircea Baniciu, tatăl Anei Baniciu, a fost  vestea că fiica sa și Raluka sunt blocate în Israel din cauza evenimentelor tragice.

Se pare că artistul nu a fost la curent cu mărturisirile pe care cele două artiste le-au făcut pe platformele de socializare, iar comunicarea cu fiica sa s-a întrerupt cu aproximativ două zile în urmă, când cele două au plecat în călătorie.

„Nu am citit pe Instagram, ce a scris, eu nu am vorbit cu ea, azi, de-abia au plecat. Ce probleme are, că nu știu? Am vorbit ultima oară alaltăieri, înainte de a pleca din țară.

Nu știu ce s-a întâmplat. Ele nu au plecat acolo să cânte, ci într-o excursie. De la voi aflu ce s-a întâmplat”,
a fost mărturisea pe care a făcut-o Mircea Baniciu pentru Playtech.ro.

Ce mesaj a transmis Ana Baniciu, cu o zi în urmă

Ana Baniciu a relatat pe platformele de socializare că se află în Tel Aviv, unde au avut parte de momente tensionate.

Acolo, au fost treziți de o sirena de alarmă, care a anunțat necesitatea de a se adăposti în buncăre. Cu toate acestea, nu au reușit să ajungă într-un buncăr înainte de a auzi exploziile în apropiere.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

Deși Israelul, în special Tel Aviv, este bine pregătit pentru apărarea aeriană, evenimentele recente au fost neobișnuite și alarmante, iar Ana și partenerul său nu și-au imaginat că vor fi implicați într-o astfel de situație.

„Bună dimineața, dragilor, sunteți în liniște și să apreciați asta, pentru că noi suntem în Tel Aviv, aici unde de dimineață ne-am trezit cu o sirenă pe strada noastră, pe care locuim acum, aici.

Sirenă care ne anunța că trebuie să mergem rapid în buncăre. Nu am apucat să mergem în buncăre până când am auzit explozia propriu-zisă, care era în zona noastră, doar că Israelul și Tel Avivul în special sunt cam cei mai tari pe partea de a se apăra, mai ales aerian.(...) Am crezut că la ei este o chestie care se întâmpla mai des, în schimb am aflat că asta nu e o chestie comună. Ce s-a întâmplat azi, nu s-a mai întâmplat niciodată în Israel. Nu știu cum am nimerit fix noi momentul ăsta. Și este pustiu pe stradă, am încercam să ieșim să luăm ceva de mâncare și am auzit altă sirenă, am intrat într-un buncăr al unui bloc care era cel mai apropiat. Ne-au deschis niște oameni și am intrat într-un alt buncăr și stând în buncăr se auzeau efectiv exploziile, după care am ieșit din buncăr și ne-am dus mai departe. Suntem în Airbnb-ul în care locuim acum și n-o sa mai ieșim de aici curând. Avem bilet de avion luni de întoarcere, nu știm dacă aeroportul este sau nu închis, cert este ca suntem safe, totul va fi bine. În seara asta în schimb era concert Bruno Mars și eram extrem de entuazmați că mergem la concert. Bruno Mars evident că a anunțat că nu mai susține concertul, oricum nu ar fi safe deloc. Înțeleg că au reușit să intre foarte mulți civili din Gaza în Israel și au început să împuște pe stradă în partea de sud, deci e chiar război în adevăratul sens al cuvântului.”,   a povestit Ana Baniciu pe rețelele de socializare.

Citește și: Cum arată în prezent actorul care l-a interpretat pe Ibrahim Pașa din Suleyman Magnificul. Actorul Okan Yalabik este total schimbat



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

„O nuntă ca-n povești!” Horia Brenciu, mesaj emoționant pe rețelele de socializare după nunta Anei Baniciu cu Edy Kovacs!

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Rețeta de tartă cu cremă de migdale și pere a Gabrielei Cristea: „O să fie o nebunie, credeți-mă pe cuvânt.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies