„Eu nu consider că am mai avea credibilitate ca artiști, împreună. Dinu e în echipa mea. Eu sunt liderul.” Deea și Dinu Maxer continuă să fie parteneri în afaceri, chiar dacă au divorțat

„Eu nu consider că am mai avea credibilitate ca artiști, împreună. Dinu e în echipa mea. Eu sunt liderul.” Deea și Dinu Maxer continuă să fie parteneri în afaceri, chiar dacă au divorțat
„Eu nu consider că am mai avea credibilitate ca artiști, împreună. Dinu e în echipa mea. Eu sunt liderul.” Deea și Dinu Maxer continuă să fie parteneri în afaceri, chiar dacă au divorțat

Deea Maxer a vorbit despre relația pe care o are în continuare cu Dinu Maxer, după divorț.

Deea și Dinu Maxer au trăit o frumoasă poveste de dragoste de aproape două decenii, timp în care și-au fost alături unul altuia, atât în momentele fericite ale vieții lor, cât și în cele grele. Cu timpul, însă, lucrurile între ei nu au mai funcționat așa cum și-ar fi dorit, așa că au decis să divorțeze.

Pe parcursul mariajului lor, cei doi foști soți au fost parteneri atât pe plan amoros, cât și profesional, având businessuri împreună și participând la numeroase evenimente în cadrul cărora fie cântau împreună, fie Dinu cânta, iar Deea avea un program

cu dansuri orientale.

Deea Maxer nu își mai dorește să cânte alături de Dinu Maxer

Citește și: „Să vă fie de bine. Să fie într-un ceas bun. Meritați să fiți fericiți” Dinu Maxer nu se mai ascunde! La scurt timp după ce și-a oficializat relația cu Magdalena Chihaia, a făcut anunțul

Deea și Dinu Maxer continuă să fie parteneri în afaceri, chiar dacă au divorțat

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Odată ce povestea lor de dragoste s-a încheiat, Dinu și Deea Maxer au fost nevoiți să păstreze o relație de prietenie, de dragul celor doi copii pe care îi au împreună. În privința vieții profesionale, vedetele au făcut în așa fel încât să fie „separați” unul de altul.

În cadrul unui interviu, Deea a declarat că nu își mai dorește să cânte alături de fostul său soț, dar acceptă în continuare să participe la unele evenimente alături de el, păstrând o relație strict profesională.

Proiectul meu oriental nu-l implică pe Dinu. Dar în momentul de față mi-l manageriez singură. Acest proiect se vinde în hoteluri, în cazinouri, e foarte solicitat. Există solicitări de evenimente în continuare, pe care să le prezentăm împreună. Sau la care să fim solicitați, în cadrul aceluiași eveniment, dar fiecare cu programul lui. Dinu cu programul lui de muzică de petrecere, o jumătate de oră, o oră, cât cântă, iar eu, de-a lungul serii, cu programul meu oriental.

Probabil vor mai fi evenimente la care ne vom intersecta. Noi nu spunem nu, am convenit împreună să luăm astfel de evenimente. Adică nu vom refuza, de exemplu, dacă la o nuntă ne vor pe amândoi să cântăm. Dar nu vom cânta împreună. Sunt convinsă de asta, nu-și mai are sensul. Eu nu consider că am mai avea credibilitate ca artiști, împreună. În niciun caz. Efectul frumos era atunci când formam un cuplu și-n viața personală, și-n cea profesională.
Atunci ne completam. Odată ce am divorțat, clar am divorțat și pe plan muzical.”, a explicat Deea Maxer într-un interviu pentru Cancan.

Cum îl ajută financiar Deea pe Dinu Maxer

Citește și: Deea Maxer, schimbare radicală în viața ei! Bruneta este de nerecunoscut, la câteva luni de la divorțul de Dinu Maxer!

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Deea și Dinu Maxer continuă să fie parteneri în afaceri, chiar dacă au divorțat

Pe lângă evenimentele la care participau împreună, foștii soți Maxer se ocupă în continuare și de afacerea cu cosmetice în cadrul căreia bruneta este liderul. Astfel, artistul este nevoit să apeleze la ajutorul fostei sale soții ori de câte ori întâmpină o problemă.

Mai mult decât atât, potrivit informațiilor oferite de vedetă, veniturile lui Dinu Maxer din businessul cu cosmetice sunt generate de fosta lui soție.

Noi ținem legătura strict legat de copii. Și atunci când e nevoie, profesional. De exemplu, Dinu m-a contactat zilele trecute legat de o problemă, să-i spunem așa, vizavi de businessul pe care-l avem de gestionat împreună, și anume afacerea cu produse cosmetice. Din care facem parte amândoi, de vreo doi ani. Fiecare dintre noi are o echipă de vânzări, iar eu gestionez tot businessul. Dinu e în echipa mea. Eu sunt liderul, eu mă ocup de vânzări. În compania aceasta, nimeni nu are șef. Aș putea spune că-i generez venit, nu că-i sunt șefă .”, a mai spus Deea Maxer pentru sursa mai sus menționată.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

„Îi vedeam pe părinți o dată sau de două ori pe an, mergeam la ei doar în vacanțe. În casă era modest. Am avut o singură pernă.” Medicul Monica Pop, destăinuiri dureroase despre copilăria sa!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies