„Eu nu cred că există vreo femeie în viața asta care nu a fost amantă. Este normal, ăsta este cursul vieții” Vica Blochina tună și fulgeră! Nu mai vrea să fie numită „amanta lui Victor Pițurcă”

„Eu nu cred că există vreo femeie în viața asta care nu a fost amantă. Este normal, ăsta este cursul vieții” Vica Blochina tună și fulgeră! Nu mai vrea să fie numită „amanta lui Victor Pițurcă”
„Eu nu cred că există vreo femeie în viața asta care nu a fost amantă. Este normal, ăsta este cursul vieții” Vica Blochina tună și fulgeră! Nu mai vrea să fie numită „amanta lui Victor Pițurcă”

Vica Blochina și-a exprimat nemulțumirea legată de faptul că toată lumea o cataloghează ca fiind amanta lui Victor Pițurcă. Blondina nu ma vrea să audă de fostul selecționer.

Vica Blochina este o figură foarte cunoscută în lumea mondenă, acolo unde are grijă să iasă în evidență cu fiecare apariție a sa. Blondina s-a făcut remarcată în „lumea bună a Capitalei” încă din momentul în care a lucrat ca balerină într-unul dintre cele exclusiviste baruri din București.

Acolo, vedeta l-a cunoscut și pe fostul selecționer Victor Pițurcă, alături de care a trăit o poveste de dragoste interzisă.

Vica Blochina și Victor Pițurcă au format timp de 16 ani un cuplu, iar în tot acest timp, fostul selecționer era căsătorit cu femeia care îi este și în ziua de astăzi soție.

Vica Blochina tună și fulgeră! Nu mai vrea să fie numită „amanta lui Victor Pițurcă”

În urma iubirii dintre cei doi a apărut un băiat, Edan, care acum are 15 ani.

Astfel, Vica Blochina a primit apelativul de „amanta lui Pițurcă” de care a încercat să scape de-a lungul timpului, dar se pare că nu a reușit.

Vica Blochina nu mai vrea să audă de Victor Pițurcă

Citește și: „Eu am dat tot ce se putea da unui copil, tot ce puteam mai bun. Mi-e foarte greu. Am nevoie de o perioadă să diger” Vica Blochina a vorbit despre separarea de fiul său și al lui Victor Pițurcă

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Vica Blochina tună și fulgeră! Nu mai vrea să fie numită „amanta lui Victor Pițurcă”

Recent, Vica Blochina a început o serie de videouri pe YouTube acolo unde abordează diferite subiecte, fie legate de viața sa personală, fie despre lucrurile de care ar trebui să țină cont în privința relațiilor de iubire.

Astfel, recent, blondina primit o întrebare despre Victor Pițurcă, iar reacția ei a fost una de-a dreptul șocantă. Fosta dansatoare nu înțelege de ce după aproape două decenii de când a renunțat la povestea sa de dragoste cu fostul selecționer, oamenii încă o mai asociază cu acesta.

Mai mult decât atât, vedeta este de părere că rolul de amantă este atribuit multor femei din societatea noastră, chiar dacă unele nu recunosc acest lucru.

Eu nu mai sunt cu omul ăsta de 16 ani, deci nu mai am nicio treabă. Eu nu cred că există vreo femeie în viața asta care nu a fost amantă. Este normal, ăsta este cursul vieții.

Nu este corect în momentul de față un titlu care apare în ziar «amanta lui Pițurcă». Am fost, recunosc că am fost, dar acum nu mai sunt! Sunt mama copilului lui Victor Pițurcă, este normal. Eu am considerat, în trecut, că am fost iubita lui Victor Pițurcă, nu amanta. Dacă în DEX scrie că am fost amantă, asta este situația. Ce, am zis eu că nu este adevărat? Însă au trecut 16 ani de când nici nu mă văd, nici nu vorbesc cu el! Eu sunt singura persoană din România despre care se scrie «amanta».
Voi credeți că eu am fost singura femeie care a fost iubita unui om însurat?”, a Vica Blochina, pe canalul său de YouTube „Femeia Deasupra”.

Vica Blochina a mărturisit cum își câștigă banii

Citește și: "Nu pot să mă sărut cu unul care nu a primit salariul astăzi! Pentru mine a murit pe loc! Nu! Pa! La revedere!" Vica Blochina a făcut mărturisiri fără perdea despre relațiile din viața sa

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Vica Blochina tună și fulgeră! Nu mai vrea să fie numită „amanta lui Victor Pițurcă”

Se știe despre Vica Blochina că este o iubitoare al luxului și a bogăției. Astfel, vedeta nu se sfiește să se etaleze în haine de firmă și cu accesorii de mii de euro, fapt care de multe ori stârnește invidia celor din jur.

Tot în cadrul aceleiași rubrici, un urmăritor al blondinei i-a adresat o întrebare legată de situația sa financiare. Astfel, fosta dansatoare a răbufnit și, mai în glumă, mai în serios, a spus că banii de fapt îi cad din cer.

De unde am bani? Îmi cad din cer! Banii mei îmi cad din cer! Deci, dorm noaptea și când mă trezesc… mă uit stânga dreapta și văd noaptea bani lângă. Am eu o înțelegere foarte bună cu cel de Sus. Ce întrebare e asta? Tu de ce nu ai bani? Sunt perioade când mănânc o bomboană. Sunt perioade și perioade. Pe bune, frigiderul la mine este gol. Înainte când mergeam la magazin cheltuiam una-două bani, acum nu mai cheltui bani. Acum dacă îmi este foame iau un cub de gheață în gură, se umple stomacul cu apă și gata… am mâncat !”, le-a spus blondina fanilor ei.

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

„Nu a încălcat nicio lege. Toată această treabă s-a desfășurat într-un spațiu organizat. Este un eveniment privat și nu este ilegal” Gheboasă, amendat pe nedrept în urma festivalului de la Cluj?

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies