„Eu nu credeam în dragoste la prima vedere, nu am crezut niciodată. Mi se păreau toate povești.” Valentin și Codruța Sanfira au vorbit despre momentul în care s-au cunoscut

„Eu nu credeam în dragoste la prima vedere, nu am crezut niciodată. Mi se păreau toate povești.” Valentin și Codruța Sanfira au vorbit despre momentul în care s-au cunoscut
„Eu nu credeam în dragoste la prima vedere, nu am crezut niciodată. Mi se păreau toate povești.” Valentin și Codruța Sanfira au vorbit despre momentul în care s-au cunoscut

Valentin și Codruța Sanfira sunt un cuplu foarte apreciat în lumea showbiz-ului românesc, colaborând cu succes atât în viața de zi cu zi, cât și pe scenă.

 Participarea lor în emisiunea „Duet" le-a oferit ocazia să împărtășească în detaliu povestea frumoasei lor relații.

Citește și: „S-a dus cu liniștea mea!” Mirela Vaida a ajuns în pragul disperării din cauza soțului. Ce se petrece în viața prezentatoarei TV?

Cum s-au cunoscut Valentin și Codruța Sanfira

Codruța și Valentin formează o legătură mai strânsă ca oricând, exprimându-și iubirea profundă printr-un stil distinctiv.

În cadrul emisiunii moderată de Alexandra Ungureanu, au adus la lumină începuturile relației lor și au făcut câteva confesiuni interesante.

„Valentin: Noi ne-am cunsocut la Teo Trandafir în emisiune, când îi făceam surpriză Laurei Lavric de ziua ei. Când m-am dus în cabină să mă schimb, am văzut-o pe frumusețea asta rară și uite așa nu a mai scăpat de mine. Eu eram în punctul ăla în care nu îmi mai doream relație serioasă.

Eu nu credeam în dragoste la prima vedere, nu am crezut niciodată. Mi se păreau toate povești. Când am văzut-o pe Codruța, am zis că nu se poate. Fata asta este exact cum am visat eu, energică, plină de viață.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 Codruța: Primul lucru pe care l-am remarcat la el și mi-a spus că nimeni nu îi mai spusese asta până acuma fost privirea lui.

Îmi plac foarte mult ochii lui, au foarte mult căldură.", au povestit cei doi, la Duet.

Valentin Sanfira a suferit un accident

Cu ceva timp în urmă, Valentin Sanfira a trecut printr-un grav accident în Italia, suferind multiple leziuni la picior care au necesitat o intervenție detaliată. În tot acest timp, Codruța a fost sprijinul său constant, iar Valentin a dorit să facă cunoscută această prezență puternică în viața sa.

„Ea este eroina mea, ea este cea care îmi dă putere și mi-a demonstrat în fiecare zi că iubirea vindecă orice rană. A stat 8 nopți pe holurile spitalului din Italia, s-a luptat la propriu cu un sistem medical care nu e departe de cel din România și nu a cedat nicio clipă. A plâns mult, dar niciodată să o văd, mie mi-a adus doar zâmbetul și căldura ei.

Soția mea minunată, Dumnezeu te-a trimis ca pe un înger în viața mea.”, a scris Valentin Sanfira pe rețelele sale de socializare.

Citește și: „Era supărată nevasta lui.” Ce a spus Valentin Sanfira despre Armin Nicoară, după ce artistul a adus-o în discuție pe Codruța



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

„E vorba despre o viață în care am reușit să-mi îndeplinesc visul de a deveni mamă." Mirela Vaida a trecut prin momente de spaimă, după ce a văzut ultima năzdrăvănie a fetiței sale de 7 ani

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Astăzi, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D Șoc total pentru Asiye

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies