”Domnul Tatoiu doarme cu pisica lui, eu cu pisica mea, fiecare cu pisica lui.” Monica Tatoiu nu mai doarme lângă soț noaptea!

”Domnul Tatoiu doarme cu pisica lui, eu cu pisica mea, fiecare cu pisica lui.” Monica Tatoiu nu mai doarme lângă soț noaptea!
”Domnul Tatoiu doarme cu pisica lui, eu cu pisica mea, fiecare cu pisica lui.” Monica Tatoiu nu mai doarme lângă soț noaptea!

Monica Tatoiu a dezvăluit că nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Iată care este motivul uluitor!

Monica Tatoiu se numără printre cele mai sincere persoane din showbizul românesc, iar încă de când și-a făcut apariția în lumina reflectoarelor, aceasta a atras un public numeros datorită carismei pe care o are, dar și a sincerității sale. Așadar, într-un moment de sinceritate, a mărturisit că nu mai doarme cu partenerul în același pat.

Citește și: “Nu e alcool, e medicament.” Monica Tatoiu, sfaturi utile pentru femeile la menopauză

Monica Tatoiu nu mai doarme lângă soț noaptea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Monica Tatoiu. „Suntem împreună de 37 de ani!”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Monica a susținut că își petrece nopțile lângă pisica sa, iar acest lucru se întâmplă și în cazul soțului ei, care doarme cu pisica lui.

Totodată, Monica Tatoiu a dorit să menționeze că, deși nu mai dorm unul lângă celălalt, ea și partenerul de viață se întâlnesc în fiecare dimineață pentru a-și bea cafeaua împreună.

”Eu nu dorm cu el, eu dorm singură cu pisica. Domnul Tatoiu doarme cu pisica lui, eu cu pisica mea, fiecare cu pisica lui. Eu mă culc la ora 10, 11, 1 noaptea, el se culcă la 9 și se trezește la 6.

La 67 de ani nu mai ai nicio plăcere să te deranjezi unul pe altul, ne întâlnim dimineața la cafea!”, a declarat Monica Tatoiu, pentru un post TV.

Monica Tatoiu nu mai doarme lângă soț noaptea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Nu te vindeci, o moștenești.” Care este boala de care suferă Monica Tatoiu de 42 de ani

Monica Tatoiu, despre disputele care apar între ea și soțul ei

Monica Tatoiu nu s-a ferit niciodată în a-și expune părerea despre orice și oricine, fiind o persoană extrem de sinceră, mai ales atunci când vine vorba despre viața sa personală. Vedeta a mărturisit în urmă cu puțin timp, în cadrul unui interviu, care sunt motivele discuțiilor dintre ea și soțul ei, după o căsnicie de aproape 4 decenii.

”După ce am stat atâta timp bot în bot cu Tatoiu, m-aș duce în Cosmos! Noi nu ne certăm (n.r.

râde). Vă dați seama, după 37-38 de ani, nu ne mai certăm… doar că el are niște idei politice, eu am altele și numai de aici încep discuțiile. El zice că eu sunt ”Putinistă” (n.r. râde), eu îi zic altele. Avem viziuni total diferite apropo de geo-politică. După aproape 40 de ani de când stăm împreună, noroc cu războiul din Ucraina că ne-a mai dat subiecte de discuție. Ne-am certat chiar rău! Dacă auziți de o crimă pasională, noi suntem.”
, a mai dezvăluit Monica Tatoiu, conform  Fanatik.

Monica Tatoiu nu mai doarme lângă soț noaptea[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cine este Monica Tatoiu. „Suntem împreună de 37 de ani!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies