„Eu nu mă apuc să judec pe nimeni.” Monica Anghel, declarații despre finala Eurovision

„Eu nu mă apuc să judec pe nimeni.” Monica Anghel, declarații despre finala Eurovision
„Eu nu mă apuc să judec pe nimeni.” Monica Anghel, declarații despre finala Eurovision

Monica Anghel a vorbit despre finala de la Eurovision și a oferit câteva sfaturi importante.

Finala concursului Eurovision 2023 a avut loc sâmbătă seara, în Anglia. Câștigătoare a fost desemnată artista suedeză Loreen, care a obținut pentru a doua oară trofeul Eurovision, aceasta câștigând concursul muzical și în anul 2012.

România l-a avut ca reprezentat pe Theodor Andrei, un tânăr în vârstă de 18 ani. Anul acesta a fost prima dată în istoria Eurovision când România nu a obținut niciun punct la preselecțiile pentru finala Eurovision 2023.

Astfel, în urma acestui rezultat, au existat numeroase discuții în mediul online. Publicul a fost dezamăgit de prestația lui Theodor Andrei. Alții, în schimb, caută vinovați în privința celor care au decis ca un tânăr de aproape 19 ani să ne reprezinte țara, care este în pregătiri pentru examenul de Bacalaureat și are alte priorități în momentul de față, neavând experiența necesară pentru un concurs de nivel internațional.

Astfel, fanii concursului ar vrea să se găsească o soluție prin intermediul căreia țara noastră să aibă rezultate mai bune la acest concurs, sau poate chiar să ajungă în top.

Monica Anghel a vorbit despre momentul lui Theodor Andrei la Eurovision

Citește și: Cine este Theodor Andrei. „Oamenii apreciază muzica în măsura în care muzica-i apreciază pe ei!”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Monica Anghel, declarații despre finala Eurovision
Monica Anghel, declarații despre finala Eurovision[Sursa foto: Facebook]

Monica Anghel și Marcel Pavel sunt printre puținii artiști din România care au reușit să obțină un rezultat foarte bun la Eurovision, în anul 2012, atunci când s-au clasat pe locul 8 cu piesa „Tell my why”. Astfel, în cadrul unui interviu acordat pentru WOWbiz.ro, Monica Anghel a vorbit despre care ar fi rețeta succesului în cazul Eurovisionului și a vorbit despre prestația lui Theodor Andrei.

E greu să spun ce i-a lipsit. Așa a fost să fie. Eu nu mă apuc să judec pe nimeni. Nu este treaba mea să judec pe nimeni. Acesta a fost rezultatul, mai departe nu mai e nimic de comentat. Să aruncăm cu noroi în oameni și cu pietre este simplu. Probabil că mai trebuie lucrat, să ne gândim ce trebuie să facem .”, a spus Monica Anghel.

Monica Anghel a dezvăluit care este rețeta succesului la Eurovision

Citește și: „Era să mor din cauza unei operații greșite.” Ce i s-a întâmplat Monicăi Anghel, în urmă cu mai mulți ani. Vedeta a trecut prin clipe de coșmar

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Monica Anghel, declarații despre finala Eurovision
Monica Anghel, declarații despre finala Eurovision[Sursa foto: Facebook]

Întrebată despre ce ar trebui să se schimbe din punct de vedere organizatoric pentru ca România să obțină o poziție mai bună în clasamentul Eurovision, artista a mărturisit că este foarte important să fim originali și să nu încercăm să îi copiem pe alții.

Eu cred că este foarte important să avem propria noastră identitate. Nu trebuie să îi copiem pe alții, nu trebuie să facem ce fac alții sau să ne uităm cum a rătat și cum a cântat un câștigător și să credem că aceea este rețeta.

Nu, pentru că trebuie în primul și în primul rând să transmiți emoție că despre asta este arta. Arta înseamnă emoție și eu sunt convinsă că dacă reușești să transmiși emoție, indiferent de show sau neshow, se duce mai departe cum trebuie să se ducă.", a mai precizat Monica Anghel, pentru WOWbiz.ro.

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

„Am avut o chimie puternică.” Care este secretul unei căsnicii de lungă durată. Cristina Șișcanu a dezvăluit totul

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies