„Eu nu mă prind de chestia asta cu fidelitatea! Pe mine poți să mă înșeli liniștit, nu am nicio treabă, nu caut.” Cum a aflat Teo Trandafir că a fost înșelată de un fost partener

„Eu nu mă prind de chestia asta cu fidelitatea! Pe mine poți să mă înșeli liniștit, nu am nicio treabă, nu caut.” Cum a aflat Teo Trandafir că a fost înșelată de un fost partener
„Eu nu mă prind de chestia asta cu fidelitatea! Pe mine poți să mă înșeli liniștit, nu am nicio treabă, nu caut.” Cum a aflat Teo Trandafir că a fost înșelată de un fost partener

Teo Trandafir a vorbit despre adevăratul motiv pentru care nu au funcționat relațiile din viața sa.

Teo Trandafir, una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV de la noi din țară, a trecut până la vârsta de 55 de ani prin numeroase experiențe, unele plăcute, altele mai puțin plăcute, dar toate acestea au format-o și au transformat-o în omul care este în prezent.

De-a lungul vieții, Teo Trandafir a suferit două mari decepții din punct de vedere sentimental. Prezentatoarea TV a fost căsătorită de două ori.

Prima căsnicie a fost cea cu Alexandru Trandafir, care a durat 7 ani. Ulterior, Teo Trandafir l-a întâlnit pe Constantin Iosef. Cei doi au fost căsătoriți doar 7 luni, prezentatoarea TV fiind extrem de dezamăgită în urma acestui mariaj.

Citește și: Teo Trandafir și Ilinca Vandici fac echipa la “Follow us!”, show-ul care va începe în curând, la Kanal D2!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Cum a aflat Teo Trandafir că a fost înșelată de fostul soț?
Teo Trandafir [Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Am zis să mă arunc pe trepte în fața trenului. Oamenii din jur trebuiau să înțeleagă intensitatea sentimentelor mele.” Teo Trandafir, despre povestea de dragoste cu un cetățean american

Teo Trandafir, înșelată de un fost partener

Invitată în cadrul podcastului „Te Ascult”, Teo Trandafir a vorbit despre motivul pentru care nu au funcționat relațiile din viața sa, vorbind despre infidelitatea fostului său partener.

Uneori nu a mers pentru că el era foarte, e în continuare, cu piciorul în prag. Nu, noi nu facem asta. Alte ori pentru că nu îmi era fidel. Eu nu mă prind de chestia asta cu fidelitatea. Pe mine poți să mă înșeli liniștit, nu am nicio treabă, nu caut. La un moment dat am simțit eu că se întâmplă. Era el așa cumva mai cu capsa pusă, parcă vorbea mult la telefon, parcă nu vorbea în casă la telefon.

Era adevărat. Am crezut foarte greu, dar am ajuns să mă obișnuiesc și cu asta. Mi-a zis el. Lipsise de acasă 3 zile și nu l-am întrebat nimic când s-a întors. La un moment dat l-am întrebat și nu a avut vreo justificare. Nici asta nu m-ar fi deranjat, crede-mă, merge. Lasă că trecem peste, o dregem, dar n-am dres-o. Eu am așteptat să o dregem și cred că nu am făcut nimic, am așteptat.
La un moment dat am intrat în panică.
”, a povestit vedeta Kanal D.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

„Mă cam lua la rost. Sunt lucruri care pentru ea erau foarte importante și eu fac așa, cum făcea ea.” Oana Roman, despre lecția de stil și eleganță pe care a primit-o de la mama sa!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies