„Eu nu știam că aveau planul ăsta.” Lora și Delia, discuții controversate. Ce s-a întâmplat între cele două artiste

„Eu nu știam că aveau planul ăsta.” Lora și Delia, discuții controversate. Ce s-a întâmplat între cele două artiste
„Eu nu știam că aveau planul ăsta.” Lora și Delia, discuții controversate. Ce s-a întâmplat între cele două artiste

Cu o săptămână în urmă, Delia a lansat o nouă piesă, mai exact, melodia ,,Lololo” a trupei Azur.

Blondina a reinterpretat piesa, dar într-o variantă mai actuală, motiv pentru care într-un timp scurt a reușit să strângă foarte multe vizualizări și mai mult de 15.000 de internauți au apreciat-o.

Citește și: ”Să nu credeți că nu-și dorește, știu că ea își dorește lucrul acesta!” Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, a făcut mărturisiri neașteptate despre decizia artistei de a nu face copii

Lora și Delia, discuții controversate

Un lucru mai puțin cunoscut a fost că Lora își dorea să lanseze această melodie, dar fără acordul celor din trupă, motiv pentru care au avut loc mai multe discuții pe acest subiect.

Între Delia și Lora a pornit un adevărat conflict, mai ales că artista a avut un succes mare, după relansarea melodiei.

Nelu Vlad din trupa Azur a declarat că nu știa ceea ce își dorește Lora să facă și se pare că artista a plecat chiar și în Dubai pentru a filma un videoclip pentru această piesă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Artistului nu i-a picat bine această veste, mai ales că deja semnase un contract cu Delia, având în vedere piesa.

„Au încercat să facă, așa cum se produce la noi în showbiz, o variantă fără știrea mea (n.r.: se referă la Lora)… Lora cu impresarul au plecat în Dubai să filmeze clip la melodia pe care o cântă și Delia Matache, doar că între timp a aflat și Delia, iar eu am semnat cu ea, pentru că m-a plătit. Asta fără să știu că are de gând și Lora să o cânte.

Eu nu știam că ei aveau planul ăsta. Am dat-o Deliei, am semnat-o. Acuma, ce-o fi, o fi! Acuma, eu nu sunt de acord cu Lora. Am zis, ori o cântă unul, ori altul… I-am dat vreo 80 și ceva de piese. Eu de unde aveam să știu treaba asta? Dacă mie nu mi-a zis nimeni, nimic…”, a mărturisit Nelu Vlad, pentru fanatik.ro.

 Lora și Delia, discuții controversate.
Lora și Delia, discuții controversate.[Sursa foto: Instagram]

Piesa „Lololo”, un adevărat succes pentru trupa Azur

În anul 1993 piesa „Lololo” a fost lansată de către trupa Azur și a avut parte de un succes uimitor. Acum Delia a făcut-o în varianta mai modernă, iar artistul a felicitat-o pentru munca pe care a depus-o și este bucuros că și în zilele noastre piesa lui încă mai prinde.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Piesa am scos-o în 1993. Sunt deja vreo 30 de ani. Am lansat-o, țin minte, la Sala Sporturilor. Am înregistrat-o cu o seară înainte. Cineva a publicat-o înainte, că pe atunci nu exista treaba asta cu drepturile de autor. Era într-o variantă la care am avut foarte mare grijă, să nu greșim ceva, inițial am avut teama că nu va merge… Dar piesa a fost plăcută de public.

Când am cântat-o la Sala Sporturilor, știu că am greșit-o grosolan… N-a mai ieșit nici textul, mă rog. După ce a fost publicată în varianta de studio, am avut un succes fantastic cu ea, practic a fost o relansare a mea. Acuma, a luat-o Delia, a făcut-o într-o formă mai modernă. Am și felicitat-o. Am trimis melodia în varianta mea la mai multe radiouri. Am fost anunțat că deja oricum o difuzează și în varianta cântată de Delia, și în asta a mea. Sunt bucuros că această piesă prinde”, a mai spus Nelu Vlad.

 Lora și Delia, discuții controversate.
Lora și Delia, discuții controversate.[Sursa foto: Facebook]

Citește și: “Nu că mi s-a acrit, nu mai vreau.” Care este motivul pentru care Delia a refuzat să meargă în vacanță cu soțul ei, Răzvan Munteanu



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

”Mă gândeam cum ar fi stat lucrurile peste câțiva ani dacă rămâneam împreună.” Ce nemulțumiri a avut Edi Iordănescu în relația cu Delia Matache. Selecționerul României a dat cărțile pe față

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies