„Eu nu știam.” Ce mesaj i-a lăsat Viorica de la Clejani Biei Khalifa, când a văzut ce făcea pe micile ecrane

„Eu nu știam.” Ce mesaj i-a lăsat Viorica de la Clejani Biei Khalifa, când a văzut ce făcea pe micile ecrane
„Eu nu știam.” Ce mesaj i-a lăsat Viorica de la Clejani Biei Khalifa, când a văzut ce făcea pe micile ecrane

Viorica de la Clejani a avut un mesaj pentru Bia Khalifa, chiar înainte de a afla că fiul ei este într-o relație cu aceasta.

Bia Khalifa și Fulgy sunt în culmea fericirii de când formează un cuplu, iar acest lucru este foarte ușor de observat din postările pe care le publică amândoi în mediul online. Blondina și fiul Clejanilor și-au asumat relația, în urmă cu puțin timp, iar artistul a venit cu primele declarații despre povestea lor.

Citește și: Ce a făcut Bia Khalifa în fața lui Fulgy. Fanii au crezut că nu văd bine

Ce mesaj i-a lăsat Viorica de la Clejani Biei Khalifa, când a văzut ce făcea pe micile ecrane

Relația dintre cei doi este una serioasă și deja au trecut la pasul următor. Aceștia locuiesc împreună, iar blondina i-a cunoscut deja pe părinții artistului.

În declarațiile pe care Fulgy le-a făcut despre noua sa parteneră de viață, a menționat un detaliu surprinzător, mai exact, că mama lui i-a lăsat un mesaj blondinei, chiar înainte de a afla că formează un cuplu, în momentul în care concurente era în cadrul show-ului care a

avut loc în Dominicană.

„O fată frumoasă și aceeași gândire ca și mine. Oricum ar fi fost Bia sau oricum ar fi fost orice femeie din viața mea, mama mea o respecta și o iubea. Din simplul motiv că sunt eu fericit și bine. A avut o reacție pozitivă. A luat-o în brațe și a pupat-o. Ele vorbeau de dinainte și eu nu știam. Mama o urmărea la(...)

și fiind un consumator, ca toată lumea, de televiziune, de show-uri și de chestii, a citit-o pe Bia și a simțit să-i scrie un mesaj în care i-a spus că e un om minunat să nu renunțe și să nu pună capul la hate sau la oamenii care te trag în jos”, a dezvăluit Fulgy, potrivit cancan.ro. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: ”Nu este o meserie.” Carmen de la Sălciua, replică acidă la adresa femeilor care fac bani cu ajutorul platformelor pentru adulți

Ce mesaj i-a lăsat Viorica de la Clejani Biei Khalifa, când a văzut ce făcea pe micile ecrane
Ce mesaj i-a lăsat Viorica de la Clejani Biei Khalifa, când a văzut ce făcea pe micile ecrane[Sursa foto: Instagram]

Fulgy, despre cum s-a cunoscut cu noua iubită, Bia Khalifa

Fulgy a povestit că el și Bia Khalifa se cunosc de mai mulți ani, dar recent au început să aibă conversații mai ample, totul transformându-se într-o poveste  frumoasă de dragoste.

„Dar sunt toate bune și frumoase, vreau să vă spun că am cunoscut-o pe fata asta recent, bine, eu o știu de la 15 ani, dar asta e o poveste mai lungă. (…) Online. Online se fac lucrurile acum. Doar i-am spus „vino' și a venit. Nu am stat să mă rog sau să-mi bat capul. Ea mi-a răspuns de la primul mesaj și uite-ne aici, suntem la Beach, please!.

Mie îmi place lumea asta, eu aș vrea să fac parte din lumea asta, promit că de data asta sunt varianta cea mai bună și promit lucruri frumoase. Vreau fapte mai mult, nu vorbe”, a adăugat artistul, potrivit sursei citate.

Cei doi tineri se înțeleg foarte bine și sunt extrem de îndrăgostiți unul de celălalt. Artistul o consideră un om minunat și se bucură că are o relație cu aceasta.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Cu Bia în felul următor spun: e o fată foarte mișto, e un om minunat. Dacă era ce nu trebuie, crede-mă că nu era lângă Mr. Moft. Iar acum, vă rog frumos, din partea mea, pe Bia Khalifa o strigați Mrs. Moft. Deci avem o relație foarte frumoasă și ne înțelegem de minune. Eu, unul, sunt mai fericit decât am fost vreodată, de ce să mint?! (…) Vă dau ceva din casă, dar nu mult. Vreau să vă spun că la cum m-am comportat cu ea de când o cunosc, astăzi, Bia poate te superi că spun, femeia a simțit să-l sune pe taică-su și să-i spună în spaniolă că vrea să vină cu un băiat, că a cunoscut un tip și vrea să-l prezinte. Tatăl ei, după voce și după răspunsul lui, pentru că am puterea asta de a citi și a simți oamenii, a spus un „Si', spaniol”, a încheiat acesta.

Ce mesaj i-a lăsat Viorica de la Clejani Biei Khalifa, când a văzut ce făcea pe micile ecrane
Ce mesaj i-a lăsat Viorica de la Clejani Biei Khalifa, când a văzut ce făcea pe micile ecrane[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Bia Khalifa. „Înainte arătam fain, dar acum se vede că sunt operată și eu mi-am dorit chestia asta."

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

“Puteți să-mi spuneți Mrs. Moft!” Bia Khalifa, declarații despre relația cu Fulgy. Diva s-a cunoscut deja și cu părinții lui

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies